Ingezonden persbericht


Persbericht

Rust en Ruimte op het platteland

30 januari 2009 - De grootste online gids voor vakanties op het platteland, Boerderijkamers, presenteert vandaag haar geheel vernieuwde website. Op Boerderijkamers verenigen meer dan 800 verhuurders van accommodaties op het platteland zich tot een overzichtelijke gids voor de oriënterende vakantieganger. Van een romantisch verblijf tot een familieweekend, de website staat vol met opties. 'Rust en ruimte op het platteland', dat is het uitgangspunt voor een verblijf in een boerderijkamer. In een gemoedelijke sfeer vindt u vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld paardrijvakanties of actieve buitenvakanties overzichtelijk bij elkaar.

Het pure leven op het platteland
Een overnachting op basis van bed and Breakfast kan al vanaf ¤ 20,- per persoon per nacht. Bij de aangesloten actieve boerderijen kunt u een kijkje nemen in het dagelijkse leven van de moderne boer. Wilt u eens echt meemaken hoe een kalfje geboren wordt, of leren paardrijden in een ontspannen omgeving? Op Boerderijkamers.nl vindt u snel een boerderij waar u terecht kunt. Via slimme zoekfuncties zorgt de website dat bezoeker altijd de meest geschikte accommodaties voorgeschoteld krijgt. Kijk voor meer informatie op www.boerderijkamers.nl

/////////
einde persbericht

Achtergrondinformatie
Boerderijkamers.nl is een initiatief van Remgro Webdesign. Het doel van de website is het inzichtelijk maken van het aanbod vakantieaccommodaties op het platteland. De website is vrij van reclame en de aangesloten verhuurders beheren met een account de inhoud van hun presentaties. Boekingen worden rechtstreeks bij de verhuurders gemaakt.

Voor meer informatie en vragen neemt u contact op met de heer M. Koopman.

Boerderijkamers
Stobbendijk 6
7475 RC Markelo

Tel.: 0547-293139
Fax.: 0547-293128

info@boerderijkamers.nl
www.boerderijkamers.nl