Gemeente Heerenveen

It Petear op 29 januari over locatie nieuwe Thialf

Op donderdag 29 januari om 19.30 is er It Petear in het gemeentehuis, Crackstraat 2 in Heerenveen. Belangstellenden zijn van harte welkom op de publieke tribune. Tenslotte is het voor de inwoners van de gemeente van belang om te volgen hoe de door hen gekozen raadsleden over gemeentelijke aangelegenheden besluiten nemen. Wie meer wil weten over wat in de komende It Petear wordt behandeld, kan daarvoor terecht bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 in Heerenveen.

Hier liggen de voorstellen aan It Petear met bijbehorende stukken (voor zover deze openbaar zijn) ter inzage, tijdens kantooruren. Die voorstellen zonder verdere stukken liggen ook ter inzage in de openbare bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein te HeerenÂveen en in de bibliotheek in de Expansiehal te Jubbega. Verder zijn de vergaderstukken beschikbaar via de website van de gemeente: http://www.heerenveen.nl/ (onder het menu bestuur en organisatie).
De voordeur van het gemeentehuis is om 19.00 uur open en gaat om 21.30 uur dicht. Tijdens de avondvergaderingen zijn de mensen in het gemeentehuis telefonisch bereikbaar via een speciaal telefoonnummer: 650810 .

It Petear komt in de plaats van de de commissievergaderingen en kent een proefperiode van 6 maanden. De bijeenkomst vindt plaats voorafgaande aan de fractievergaderingen. Zoals de gemeenteraad het formuleert is It Petear 'beeldvorming door informatie-uitwisseling tussen raadsleden/collegeleden, ambtenaren en burgers/organisaties over komende agendapunten'.

Sessie A1. Locatie nieuw Thialf bij Sportstad Heerenveen (komt aan de orde in de raad van 2 maart 2009) 19.30: Presentatie en gelegenheid om vragen te stellen en informatie uit te wisselen
Genodigden: Thialf, Sportstad Heerenveen, sc Heerenveen, Fokus, Bewonersforum Centrum Heerenveen, Vereniging van Eigenaren La Ronduite en Accolade
College : burgemeester De Jonge en wethouder Scheweer

Spreekrecht
Belanghebbenden bij een onderwerp van It Petear kunnen daarover meepraten. De wens daartoe maken zij vóór de vergadering kenbaar via de griffie (tel. 0513-617700 of griffie@heerenveen.nl ) of bij de voorzitter.