Coaching via internet is booming

28/01/2009 14:45

Coach2day B.V.

Amsterdam, 28 januari 2009

Online coaching werkt voor iedereen. Mensen hebben steeds meer behoefte aan een online coach. Volgens Coach2day is E-coaching een succes, omdat het laagdrempelig en snel is. De cliënt kan het in eigen tijd en omgeving doen, en de anonimiteit biedt meer openheid. Daarnaast is het zeer passend in deze tijd: geen lange gesprekken of intake trajecten. Gewoon direct jouw vraag kunnen stellen en daar snel een professioneel antwoord op krijgen.

Vrijdag 30 januari aanstaande gaat coach2day.nl met een team van professionals op een feestelijke manier online. Vanaf dat moment kan heel Nederland de site benaderen en vragen stellen over verschillende onderwerpen van het leven. Op dit moment zijn er vier categorieën; werk, image, relatie, kinderen. Er is door de oprichters tot nu toe geen andere website in Nederland gevonden waar het mogelijk is om op deze manier gratis over meerdere onderwerpen vragen te stellen, en toch snel een serieus en eerlijk antwoord te krijgen.

Coach2day heeft drie kernwoorden: laagdrempelig, snel en professioneel. De site is eenvoudig opgebouwd, de antwoorden worden snel gegeven door professionals. Naast fulltime coaches zijn dit onder andere psychologen, stylistes en managers, die hun eigen vakgebied combineren met coachen.





http://www.coach2day.nl