Gemeente Geertruidenberg


Toekomstige bouwlocaties in Geertruidenberg en Raamsdonksveer

Het gemeentebestuur wil u als inwoner van de gemeente Geertruidenberg wijzen op plannen, die op dit moment in voorbereiding zijn en die zijn gericht op de mogelijkheid om op diverse plekken binnen onze gemeente de bouw van woningen mogelijk te gaan maken.

De afgelopen jaren zijn binnen onze gemeente veel woningen gebouwd. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het project Dongeburgh het Veers Centraal. Deze woningbouw is mogelijk geweest, omdat de gemeente heeft deelgenomen aan een proefproject. De gemeente heeft de kans om ook toekomstige woningbouw nog mogelijk te maken, maar dat dient dan te worden vastgelegd in bestemmingsplannen. Voor diverse plekken binnen de kernen Geertruidenberg en Raamsdonksveer bestaat de wens om hiervan gebruik te maken, zodat er ook de komende jaren de mogelijkheid is om de bouw van woningen veilig te stellen. In de uitgave van De Langstraat van 29 januari 2009 zijn officiële publicaties opgenomen, die u wijzen op de mogelijkheid van inspraak.

Om er voor te zorgen dat u als inwoner van onze gemeente tijdig kennis neemt van mogelijke woningbouwontwikkelingen in uw directe omgeving willen wij u uitgebreid hierop wijzen en hierover informeren. Per kern geven wij hieronder een opsomming van alle plekken binnen onze gemeente, waarvoor wij het bestemmingsplan willen wijzigen om woningbouw in de toekomst mogelijk te maken. Als u uw mening daarover kenbaar wilt maken wijzen wij u op de publicaties. Daarin vindt u terug op welke wijze u uw mening kenbaar kunt maken.

29-01-2009 overzichtskaart geertruidenberg.JPG

raamsdonksveer-1 bestemmingsplan.JPG