Politie Groningen

Vrijdag 30 januari 2009

Provincie Groningen, 30-01-2009

Groningen: portier van café aangehouden

Een 20-jarige man uit Ezinge is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden. De verdachte was aan het werk bij een horecagelegenheid aan de Peperstraat in Groningen. Een cafébezoeker deed bij de politie aangifte van mishandeling door deze medewerker. Hij liep daarbij verwondingen aan zijn gezicht op. De politie stelt een onderzoek in. De toedracht van de mishandeling is nog niet duidelijk.

Groningen: stelende vrouw gearresteerd

Een 24-jarige vrouw uit Groningen is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden. De stadjer had in een café aan de Poelestraat in Groningen een fles wijn gestolen. De vrouw werd door het personeel betrapt. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Zij kreeg daarnaast een toegangsverbod.

Marum: snelle automobilist levert rijbewijs in

Een 46-jarige man uit Damwoude moest donderdagmorgen zijn rijbewijs bij de politie inleveren. De bestuurder reed op de A7 bij Marum met een snelheid van 133 km/u. waar, vanwege het slechte wegdek, 70 km/u. is toegestaan. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Winschoten: automobilist belandt in sloot

Een 23-jarige man uit het Duitse Leer is donderdagmorgen op de A7 ter hoogte van Winschoten door nog onbekende oorzaak met zijn auto in een sloot terecht gekomen. De man werd met letsel aan hoofd, nek en arm overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn auto was door het ongeval zwaar beschadigd geraakt.

Hoogezand: fietsster aangereden

Een 62-jarige vrouw uit Hoogezand is in haar woonplaats op de fiets aangereden door een afslaande automobilist. De vrouw werd op de kruising Ruimtevaartlaan met de Raketlaan aangereden. Zij liep daarbij letsel aan hoofd en lichaam op, maar kon na een behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. De politie zet de toedracht van de aanrijding op papier.

Appingedam: auto kopje onder

Vermoedelijk omdat de handrem niet goed was aangetrokken, rolde donderdagmorgen op de Dijkstraat in Appingedam een auto in het water van het Damsterdiep. De eigenaresse van de wagen was bezig met het uitladen van materiaal, toen de auto aan de rol ging. Een deel van het centrum van Appingedam moest worden afgesloten in verband met het bergen van de vierwieler.