Stichting Kinderpostzegels Nederland

nieuws

Hoofdprijs rebuswedstrijd Kinderpostzegels valt in Hekelingen

Op vrijdag 30 januari nam de heer Arends uit Hekelingen van Stichting Kinderpostzegels Nederland de eerste prijs van de rebuswedstrijd van de Kinderpostzegelactie 2008 in ontvangst. De prijs, een droomreis ter waarde van EUR 3.400,-, is beschikbaar gesteld door Service Point Nederland.

Op vrijdag 30 januari nam de heer Arends uit Hekelingen van Stichting Kinderpostzegels Nederland de eerste prijs van de rebuswedstrijd van de Kinderpostzegelactie 2008 in ontvangst

De opbrengst van de rebusactie komt ten goede aan projecten in binnen- en buitenland waarin veiligheid en ontwikkeling voor kinderen in een achterstandspositie centraal staan.

Rebusactie
Al jarenlang is de rebuswedstrijd favoriet bij de kopers van kinderpostzegels. Uit de ruim 40.000 inzendingen die de afgelopen periode zijn binnengekomen bij Stichting Kinderpostzegels Nederland, heeft notaris Heemstra van de Clercq Advocaten, Notarissen, Belastingadviseurs uit Leiden 43 prijswinnaars getrokken. De droomreis is één van de vele prijzen die beschikbaar worden gesteld door verschillende bedrijven. Zo maakte men dit jaar ook kans op een waardebon van Siemens, een waardebon voor Verano zonweringproducten, of een reis naar Disneyland Resort Paris. De winnaars hebben inmiddels schriftelijk bericht ontvangen.

Stichting Kinderpostzegels Nederland
Iedereen die in het najaar kinderpostzegels bestelt krijgt automatisch bij de bestelling de rebuswedstrijdkaart geleverd. Deelnemers moeten de rebus op de juiste manier oplossen en een velletje kinderpostzegels of voor EUR 2,64 aan gewone zegels op de kaart plakken. Met de opbrengst van de overfrankering steunt Stichting Kinderpostzegels Nederland wereldwijd projecten waarin veiligheid en ontwikkeling van kwetsbare kinderen centraal staan. Het motto van de jaarlijkse Kinderpostzegelactie is 'voor kinderen door kinderen'.