Katja van Kranenburg-Hanpians naar CMS Derks Star Busmann

30/01/2009 16:49

CMS Derks Star Busmann

Katja van Kranenburg-Hanpians naar CMS Derks Star Busmann

De praktijkgroep Employment van CMS Derks Star Busmann versterkt zich per 1 februari 2009 met advocaat partner Katja van Kranenburg-Hanspians. Zij zal werkzaam zijn vanuit het CMS-kantoor in Amsterdam. Met haar brede expertise kan CMS Derks Star Busmann nog beter advies bieden op gebied van arbeidsrecht en waar dit rechtsgebied raakt aan ondernemingsrecht, banking & finance en de fiscale praktijk.

Van Kranenburg-Hanspians (1971) was hiervoor werkzaam bij Loyens Loeff. Van 1998 tot 2000 werkte zij daar binnen de praktijkgroep Litigation en Corporate Law. Van 2000 tot 2009 heeft ze zich toegelegd op het arbeidsrecht. Ze is specialist op het gebied van onder meer outsourcing, M? en arbeidsrecht in brede zin.

Van Kranenburg-Hanspians is veelvuldig spreker op seminars en organiseerde samen met het Nederlands Kenniscentrum voor Commissarissen in 2008 en 2009 de Nationale Dag voor Commissarissen en Toezichthouders.

Daarnaast publiceert Van Kranenburg-Hanspians regelmatig in onder meer het Financieele Dagblad en in het Tijdschrift voor Arbeidsrecht. Zij is co-auteur van het boek 'Commissariaat in Vogelvlucht' en ze geeft regelmatig in-house workshops.