Nederlandse Tafeltennisbond


Deelname aan 40+ en familietoernooi Europese Jeugd Top-10 nog mogelijk

Deelname aan 40+ en familietoernooi Europese Jeugd Top-10 nog mogelijk Naast het kijken naar toptafeltennis bij de Europese Jeugd Top-10 is er van alles te doen in het Rotterdamse Topsportcentrum. Het is nog mogelijk om je op te geven voor het 40+ toernooi (vrijdag 30 januari) en voor het familietoernooi (zondag 1 februari).

40+ toernooi | vrijdag 30 januari, 10:00 uur
Het 40+ toernooi bestaat uit een enkeltoernooi, na de middagpauze worden de dubbelspelwedstrijden gespeeld. Het evenement vindt plaats in de breedtesporthal van het Topsportcentrum. Opgave kan via Ton van Ginkel, ton@uttc.nl.

Familietoernooi | zondag 1 februari 10:00 - 14:00 uur Tijdens de finaledag van de Europese Jeugd Top-10 vindt het eerste nationale familie tafeltennistoernooi plaats. Kom samen met iemand uit je familie (vader, moeder, broer, zus, neef nicht, zelfs opa of oma) spelen.

Er is wel één voorwaarde: het te vormen team moet minimaal bestaan uit een kind jonger dan 17 jaar en een ouder persoon. Daarnaast moet één van deze deelnemers lid zijn van de Nederlandse Tafeltennisbond. Er worden alleen dubbelwedstrijden gespeeld en het schema wordt zo gemaakt dat je ook de Nederlandse spelers in de Topsporthal spelen kunt aanmoedigen. Het familietoernooi begint om tien uur en duurt uiterlijk tot twee uur.
De kosten voor dit evenement bedragen EUR 5,= per team te betalen bij binnenkomst. Hiervoor krijg je ook een entreekaart voor de Europese jeugd Top-10. De belangstelling voor dit evenement is groot dus schrijf snel in, want vol=vol. Het inschrijfformulie staat op www.europeyouthtop-10.nl.