Ingezonden persbericht


SIN PARTY: a Women Only Party

Sierlijk bewegend, de schoonheid zelve en zelfverzekerd stralend stapt ze de zaal binnen. Alle ogen zijn direct op haar gevestigd. Ietwat zenuwachtig schudt ze haar hand door haar golvende haar en strijkt ze haar prachtig gedrapeerde jurk weer glad. Ze werpt de dames een verlegen glimlach toe en baant zich een weg door menigte. Terwijl ze haar tasje over haar schouder werpt en een slok neemt van haar overheerlijke cosmopolitan, spreekt ze zichzelf moed in. Vanavond worden al haar zondes eindelijk vergeten. Sterker nog: al na enkele minuten zal zij erachter komen dat ze om haar diepste verlangens niet vergeven hoeft te worden. Because pleasure is not a SIN at all!

SIN
Ze is de bron van kracht, ze is mooi, onafhankelijk en heeft niemand nodig om haar leven kleur te geven. De vrouw van 2009 is trots op wie zij is, weet waarvoor zij staat en deinst nergens voor terug. Ze durft stout te zijn en weet als geen ander hoe zij als onvoorspelbare factor de wereld energie kan geven. Het zijn haar grenzeloze carrièrekeuzes, haar openminded liefdesleven en haar sociale omgangswijze die élke vrouw tot een Godin maken. Daarom draagt SIN ook in het nieuwe jaar haar nachtelijke evenement op aan háár, waarbij zij niks uit de vrouw/vrouwwereld over het hoofd ziet.

SIN, Women Only
SIN heeft inmiddels honderden vrouwen verwelkomd in haar gracieuze wereld en doet hier in 2009 een zondeloze schep bovenop. Haar voorgaande succesnachten in o.a. Parkzicht, Outland en haar edities tijdens de Canal Parade zijn alles behalve onopgemerkt voorbij gegaan en SIN is met haar vrouwformule dan ook niet uit het vrouwenveld te slaan! Voor en door vrouwen georganiseerd, staat SIN klaar voor alle openminded dames en biedt ze een nachtelijk thuis aan zowel lesbische als bi- én heteroseksuele vrouwen. Compleet met elegante paaldansacts, zoete entertainment, een vrouwlieflijke sfeer en een programma vol spraakmakende artiesten, heeft SIN haar niveau op genotvol vastgesteld. Of het nu draait om een stoute daad, een relatiejacht of om een gezellig avondje uit: SIN is voor álle vrouwen reden genoeg om er mooi uit te zien en er samen een geweldige avond van te maken!

SIN, Party @ Creative Factory 010
Op vrijdag 30 januari 2009 onthaalt SIN alle dames met open armen in een zeer exclusieve, ultrahippe en vooral stijlvolle locatie, die een magisch uitzicht biedt op de Rotterdamse skyline. Van 22:00 uur tot 04:00 uur staat de veelbesproken Creative Factory 010 (Maassilo) klaar om op de tiende verdieping ieder te betoveren temidden van haar prachtige omgeving. SIN weet daarnaast met diverse sfeeracts de stoute vrouw te strelen en beschikt over een krachtig programma, waarin dansen, drinken, genieten en flirten centraal staan. Terwijl de professionele entertainers hun kunsten in deze sprankelende locatie vertonen, laat ook het muzikale aanbod niks te wensen over! De vrouwen achter de draaitafels weten vanavond aan hun talent een karakteristieke twist te geven en zowel DJ Fatfuck (bekend van o.a. Sappig) als DJ Marrichino (bekend van o.a. Shoot me I'm Famous) houden de dansvloer optimaal benut. Ook DJ Helene di Firenzi (bekend van o.a. Met zon Sunday) laat de zaal schudden op haar housey ingrediënten. Aanvullend op de muzikale hoogtepunten van bovenstaande artiesten, presenteert SIN vanavond trots de exclusieve komst van een live band! De Back to Amy Winehouse tribute band "back to Amy" weet de aandacht met hun spraakmakende act vast te houden en vormt een heerlijke genottoevoeging aan de eerste SIN editie van 2009. Do you dare to SIN?

SIN, Tickets
Voorkom teleurstelling en bestel de kaarten voor E 15,- (ex fee) via www.sinxl.nl in de voorverkoop. Ook aan de deur liggen er voor E 22,50 een beperkt aantal tickets klaar, maar wees er wel snel bij want op=op.

With an open mind she truly dares to be bad. She knows that Pleasure is not a SIN at all!

Kijk op www.sinxl.nl voor meer informatie.

SIN (WOMEN ONLY PARTY)

Date: Friday January 30th 2009
TIME: 22.00 - 04.00
Location: 10th Floor, Creative Factory 010 - Maassilo, Rotterdam (www.creativefactory.nl) Price: Presale: E 15,- ex fee (www.sinxl.nl) // Door: E 22,50 Line Up: DJ Fatfuck, DJ Marrichino, DJ Helene di Firenzi LIVE BAND: Back to Amy Winehouse tribute band "back to Amy" INFO: www.sinxl.nl // www.donnadonna.org

ARRANGEMENTEN:


1. In samenwerking met het 4 sterren ART HOTEL heeft SIN een leuk HOTEL arrangement samengesteld, bestaande uit:


* 2 x SIN ENTREE Ticket - 30 januari 2009 Maassilo Rotterdam 10th Floor


* HOTEL overnachting in ART HOTEL Rotterdam voor 2 personen


* INCLUSIEF uitgebreid Ontbijt

Prijs E 149,- voor 2 personen, te reserveren via de Ticketclicker front page www.donnadonna.org

het ART HOTEL ligt op 4 minuten loopafstand van de Maassilo.

ART HOTEL, Mijnsherenlaan 9, 3081 GA Rotterdam

http://www.arthotelrotterdam.com/


2. SIN PARTY DINER ARRANGEMENT - vrijdag 30 januari 2009 - Obba E 67,50 - 4 gangen incl. drinks/entree SIN PARTY Maassilo

Obba is opgebouwd uit een aantal stoere zeecontainers, waarachter 'een hippe tent' blijkt schuil te gaan. 'Het is een barok boudoir waar je op loungebanken de waterpijp met vrienden kunt delen en kunt genieten van een perfect zicht op de Rijnhaven.' 'Het eten biedt een leuke afwisseling van kleine Turkse gerechtjes.'


* 4 gangen menu inclusief drinks ( binnenlands gedistilleerd)


* entreeticket SIN PARTY creative factory MAASSILO 10th Floor

Prijs E 67,50 p.p. Te reserveren via de Ticketclicker op de frontpage van www.donnadonna.org

Obba ligt op loopafstand van de Maassilo - Hillelaan 2, 3072 JD Rotterdam


3. SIN PARTY DINER ARRANGEMENT - vrijdag 30 januari 2009 - Bazar E 55, - 3 gangen, incl. entree SIN PARTY Maassilo + met de limousine naar de Maassilo (let op : dit arrangement is exclusief drinks)

20.00 - 22.30 3 gangen menu (excl. drinks) Wereld Eethuis Bazar - Witte de Withstraat 16 te Rotterdam

22.30 Vervoer naar CREATIVE FACTORY Maassilo per Limousine (enkele reis :-)

22.30 - 04.00 Entree SIN PARTY Maassilo 10th Floor

Prijs E 55 p.p te reserveren via de Ticketclicker op de frontpage van www.donnadonna.org

Voor vragen betreffende de arrangementen: 06-24523800 of mail: info@donnadonna.org

Losse tickets in de presale: E 15,- exclusief FEE - Ticketclicker www.donnadonna.org of zie website voor de voorverkoopadressen in de stad.


---- --





---- --









---- --