Gemeente Sneek


zwette" ter inzage

Bestemmingsplan "De Zwette" ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een voorontwerp van het bestemmingsplan "De Zwette" is vervaardigd. Het plangebied ligt ten noorden van de historische kern aan de buitenrand van Sneek. Het plangebied omvat de hele wijk De Zwette. Het plangebied wordt globaal begrensd door de spoorlijn Sneek - Leeuwarden, de stadsrondweg Noord, de Zwette, en de Goeman Borgesiuslaan. Het bestemmingsplan is een actualisering van de geldende maar verouderde bestemmingsplannen. Het doel van dit bestemmingsplan is om de bestaande situatie, voor zover die afwijkt van de huidige regelingen, een definitieve juridische basis te geven.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan "De Zwette" bevat een toelichting, voorschriften en een plankaart. Op grond van de inspraakverordening wordt een ieder in de gelegenheid gesteld zijn of haar mening over het voorontwerp bestemmingsplan naar voren te brengen. Het voorontwerp bestemmingsplan ligt van 30 januari 2009 tot en met 12 maart 2009 voor een ieder ter inzage op de afdeling ontwikkeling, Kruizebroederstraat 26 te Sneek.

Reacties op het bestemmingsplan kunnen binnen de termijn van de ter inzage legging schriftelijk worden gegeven. Daarnaast kan binnen de inzagetermijn een afspraak worden gemaakt met de heer S.G. Faber van de afdeling ontwikkeling, telefoonnummer (0515) 485576 voor het geven van een mondelinge reactie over het bestemmingsplan.