Gemeente Sneek


"zuidwesthoekweg 11" ter inzage.

Ontwerp bestemmingsplan "Zuidwesthoekweg 11" ter inzage.


Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig (afdeling 3.2), artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat een ontwerp bestemmingsplan "Zuidwesthoekweg 11" ter inzage zal worden gelegd. Het bestemmingsplangebied ligt aan de zuidzijde van het Geeuwaquaduct. Het noorden van het plangebied wordt gevormd door het parkeerterrein dat gebruikt werd ten tijde van de bouw van het aquaduct; de zuidelijke grens loopt van de ingang van het huidige projectbureau A7 richting de Geeuw. Ten westen loopt de Zuidwesthoekweg en de oostkant bestaat uit de bestemmingsplangrens Tinga.

In dit bestemmingsplan vindt de uitwerking en juridische vertaling plaats van de realisatie van een slibafvoerbak en een ruimte voor technische installaties. Het bestemmingsplan geeft uiteindelijk uitwerking aan het tracébesluit A7.
Ten opzichte van het voorontwerp bestemmingsplan is het ontwerp bestemmingsplan onveranderd gebleven.

Het ontwerp van het bestemmingsplan bevat een toelichting, een plankaart en voorschriften, betrekking hebbende op zowel het gebruik van de gronden en opstallen als de toegestane bebouwing.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 30 januari 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op de afdeling Ontwikkeling (Kruizebroederstraat 26) maandag tot en met donderdag van 9.00- 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 - 12.30 uur. Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:
f{ schriftelijk (adres: Gemeenteraad van Sneek, Postbus 10.000, 8600 HA Sneek), of
f{ mondeling, bij voorkeur na afspraak met de afdeling Ontwikkeling (mevr. C. Sleyfer, telefoon: 0515-485543). Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de tervisieleggings-termijn om termijnoverschrijding te voorkomen.