Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Voor directe publicatie Amersfoort, 28 januari 2009

Modern Media lanceert website UniquestarringVanVelzen.nl

Campagne Unique een jaar lang in het teken van VanVelzen

Het komende jaar is zanger VanVelzen onderwerp van de campagne van Unique. Iedere donderdagavond in de maanden april en mei geeft VanVelzen een optreden op diverse locaties verspreid over het land. Waar precies? Alle informatie is te vinden op: www.uniquestarringvanvelzen.nl

"De doelstelling van de campagne is enerzijds om nieuwe sollicitanten over te halen via Unique een nieuwe baan te vinden. Anderzijds geven we werkgevers de mogelijkheid gemakkelijk een vacature aan te dragen via de campagnewebsite. De merkwaarden van Unique worden perfect weerspiegeld door de persoon VanVelzen en het entertainment waar VanVelzen voor staat. De additionele kernwaarden van VanVelzen zijn authenticiteit, een unieke persoonlijkheid, een tikje brutaal en garant voor spetterend live-entertainment. " Aldus Petra Heuts, Marketing Communicatie Manager bij Unique.

Campagnewebsite
Modern Media is binnen de campagne verantwoordelijk geweest voor het online gedeelte; oftewel de campagnewebsite www.uniquestarringvanvelzen.nl. Het design van de website is gebaseerd op de bestaande campagne-uitingen en is volledig in lijn met de overige uitingen.

"We zijn erg trots op het resultaat van de website. De uitstraling en het gevoel sluit goed aan bij de overige uitingen van de campagne, bijvoorbeeld in de vestigingen. Het gevoel van een live-optreden van VanVelzen komt goed tot uiting." Aldus André Polderman, CEO van Modern Media.

Over Modern Media
Modern Media is hét internetbureau voor resultaatgerichte online toepassingen. Modern Media levert innovatieve oplossingen die organisaties online beter laten presteren. Of dit nu personeel werven, mobiel informatie aanbieden, het aantal reserveringen via websites verhogen of meer traffic door doelgroepgerichte interactie is. Modern Media stelt de wens centraal. En realiseert vervolgens de best passende online oplossing. Een oplossing waar niet alleen bezoekers van profiteren, maar die direct online rendement oplevert. Onder meer Start People, Fortis, Sanoma Uitgevers, Content Uitzendbureau, Reed Elsevier en Albron profiteren van deze klantgerichte aanpak.