Ingezonden persbericht




Persbericht

Marc van der Seijs nieuwe Sales Manager Corporate & International Accounts bij ALD Automotive

Hoofddorp, 30 januari 2009. Op 1 februari benoemt leasemaatschappij ALD Automotive Marc van der Seijs tot Sales Manager Corporate & International Accounts. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het marktaandeel van ALD Automotive in de grootzakelijke markt.

Marc van der Seijs (38) is in 2005 bij ALD Automotive gestart als Leasing Consultant en is vervolgens actief geweest als Sales Manager Small Accounts. Hieraan voorafgaand werkte hij in de hotelbranche en als zelfstandig ondernemer.

Hij richt zich in zijn nieuwe functie op organisaties met wagenparken vanaf 200 voertuigen en internationale organisaties. Speerpunten zijn uitbouw van de klantengroep en verdere specialisatie van de dienstverlening gericht op internationale en grootzakelijke klanten.
- Einde persbericht -

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 765.000 voertuigen en 4.000 werknemers in 39 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.

Voor meer persinformatie:
Lonneke van der Horst, Marketing Manager
Telefoon: 020 658 70 00
E-mail: lonneke.vanderhorst@aldautomotive.com
-----------------------


---- --