Persbericht

Decos benoemt Hans Zwerus tot financieel directeur

Noordwijk, 30 januari 2009 - Decos Technology Group heeft Hans Zwerus aangesteld als financieel directeur. Binnen deze functie is hij onder andere verantwoordelijk voor het financiële beleid van de verschillende werkmaatschappijen en het stroomlijnen van de financiële processen. De uitbreiding van het management team van de Decos Technology Group is het gevolg van de sterke groei van de onderneming. Decos Technology Group is een internationale onderneming en bestaat uit vier bedrijven; Decos Software Engineering (document management), Decos Systems (klinische audiometers), Decos Cartracker (fleetmanagement) en Decos Development Center (software ontwikkelcentrum).

Hans Zwerus beschikt over ruime ervaring op het gebied van finance en control. Voor hij in dienst trad bij Decos, was hij onder meer dertien jaar werkzaam bij Akzo Nobel. Bij dit concern heeft hij verschillende financiële functies bekleed. Ook was hij werkzaam als Manager Financial Control bij de APM Terminals. Hans Zwerus wil zijn ervaring en kennis inzetten om de groei van de organisatie te ondersteunen.

"Ik heb bewust gekozen om voor een kleinere organisatie te gaan werken, omdat ik graag nauw betrokken wil zijn bij de ontwikkeling van de onderneming. Decos heeft de gezonde ambitie om zich te willen blijven ontwikkelen en dat spreekt mij zeer aan", stelt Hans Zwerus. "Of het nu gaat om de financiering van ons nieuwe pand, de verdere groei van onze werkmaatschappijen of het ontwikkelen van procedures voor de financiële boekhouding, binnen deze functie komen er voortdurend nieuwe uitdagingen op mijn pad en dat maakt het enorm interessant."

(228 woorden)