Nieuwe huisvesting van agrarische toeleverancier Alliance


Uniek milieu- en veiligheidsysteem voor opslag van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen

NIEUWKUIJK, 20090107 -- Met een gloednieuwe huisvesting op een goed bereikbare locatie in Nieuwkuijk, zet Alliance een grote stap in de toekomst. Niet in de laatste plaats door het nieuwe pand zo in te richten, dat zonder gevaar voor milieu en veiligheid de opslag van als `gevaarlijke goederen' bekendstaande producten gerealiseerd werd. Als totaalleverancier van producten voor land- en tuinbouw, geeft Alliance hiermee aan niet alleen de groei van gewassen, maar ook de groei van de eigen onderneming en die van haar klanten in veilige banen te willen leiden.

De nieuwbouw in Nieuwkuijk kenmerkt zich door een efficiënte opzet van voorraadbeheer in combinatie met een modern kantoor waar verkoop, administratie en logistiek naadloos samenwerken, waardoor klanten in de toekomst nog beter bediend worden. Juist doordat de opslag van producten volgens de nieuwste milieu- en veiligheidseisen plaatsvindt, kunnen ruimere voorraadposities worden ingenomen en daardoor sneller geleverd worden. Het nieuwe systeem werkt met ondergrondse opslag bij calamiteiten. Zodra dus, door wat voor oorzaak dan ook, lekkage ontstaat binnen de voorraad, wordt dit ondergronds in veilige bunkers opgevangen. Door met aparte compartimenten te werken, is het niet mogelijk dat gevaarlijke stoffen met elkaar in aanraking komen en een chemische reactie veroorzaken.
Uiteraard wil Alliance haar klanten uit heel Nederland kennis laten maken met de nieuwe huisvesting. Daarom zal op 30 januari aanstaande. een openingsfeest gegeven worden, waarbij het thema `De zekerheid van groei' natuurlijk centraal zal staan. Met verschillende bijzondere gasten, waaronder oud-Minister van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij Cees Veerman, belooft de opening een groot feest te worden. De relaties van Alliance kunnen dan ook in januari een uitnodiging verwachten voor het openingsfeest.

www.alliancegroep.com