Ingezonden persbericht


Motorcycle-Event pakt uit

Grootste motorbeurs van Noord- en Oost-Nederland wordt spektakel

Van vrijdag 30 januari t/m zondag 1 februari 2009 vindt het Motorcycle-Event in de IJsselhallen te Zwolle plaats. Met meer dan 100 exposanten, een spectaculaire activiteitenhal, een modeshow en een internationale Indoor Motorcross wordt het Motorcycle-Event een waar motorparadijs.

Groot aanbod
Op het Motorcycle-Event kan iedere motorliefhebber zijn hart ophalen met het enorme aanbod van motoren en motorproducten! Dealers komen met de nieuwste modellen motoren, gebruikte motoren en grote primeurs. De vele verschillende merken en producten zorgen voor een volle beurs waar elke motorfan zich kan vermaken.

Stoere activiteiten
Tijdens het Motorcycle-Event zijn er veel activiteiten te doen en spectaculaire demonstraties te zien! Alle dagen vindt er een modeshow plaats, waar de nieuwste motorkleding wordt getoond. Er is zelfs een activiteitenhal, waar je een adembenemende Trial show kunt bekijken of deel kunt nemen aan de vele activiteiten! Leer bijvoorbeeld een echte wheely te maken op de wheely-simulator, beheers je motor op een glad wegdek of maak een proefles op een motor. Op www.motorcycle-event.nl staat een overzicht van alle activiteiten op het Motorcycle-Event.

Indoor Motorcross
Tijdens het Motorcycle-Event vindt het grootste indoor Supercross en Supermota evenement van Europa plaats. Een hal van 5500 m² wordt omgetoverd tot een spectaculair indoorcircuit. Nationale- én internationale toprijders rijden mee in de openbekerwedstrijden, de Supermota en de spannende damesklasse. Kijk voor meer informatie op www.indoormotorcross.nl.

Openingstijden
Vrijdag 30 januari 2009 18.00 uur tot 22.00 uur Zaterdag 31 januari 2009 10.00 uur tot 18.00 uur Zondag 1 februari 2009 10.00 uur tot 18.00 uur

Toegangskaarten
Wil je korting op toegangskaarten voor het Motorcycle-Event, bestel je kaarten dan online via www.motorcycle-event.nl. Hiermee heb je toegang tot het Motorcycle-Event én de Indoor Motorcross. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa.