Ingezonden persbericht


Feestend naar de finish tijdens de producertour van MySims Party en MySims Racing

()

Electronic Arts nodigt je op vrijdag 30 januari om 11.00 uur uit om samen met uitvoerend producenten Tim Le Tourneau en Troy San Jose feestend de finish te bereiken. Na het succes van MySims en MySims Kingdom is het nu de beurt aan deze twee nieuwe games waarbij spelers zich kunnen identificeren met de personages. Ervaar nu de verschillende gamebelevingen van MySims Party en MySims Racing die beide exclusief worden uitgebracht voor de Wii en Nintendo DS.

MySims Party zorgt altijd voor een feestje omdat je kunt kiezen uit 50 minigames bij de Wii en 40 voor de NDS, elk met een verschillende MySim. Met je vrienden kun je je uitleven op extreme snowboardkunsten, bind je de strijd aan met een robot of laat je je ritmische talenten zien aan DJ Candy tijdens een flitsende dansuitdaging.

Race naar de finish in MySims Racing! Neem het op tegen tal van listige MySim tegenstanders op exotische circuits. Race met maximaal 3 vrienden in de intense multiplayer-modus. Je kan niet alleen het uiterlijk van je wagen aanpassen, ook de kracht, versnelling en handling van de racewagen veranderen door tal van motoren, ophanging en banden op elkaar af te stellen.

Zorg dat je deze nieuwe kenmerken zelf ervaart tijdens de producertour. Het programma ziet er als volgt uit:

Wanneer: Vrijdag 30 januari 2009
Waar: Skytheater, Media Plaza
Croeselaan 6, Utrecht
www.mediaplaza.nl
Tijd: 10.30: Ontvangst
11.00: Presentatie producers
12.00: Q&A, lunch, producer interviews
13.00: Einde

RSVP Tjerk Mellink, ea@pridepr.nl of via 071-568.00.28

Over De Sims(TM)
Sinds de introductie van de De Sims(TM)-spellenreeks in februari 2000 zijn er 100 miljoen exemplaren van het spel verkocht, een indrukwekkend aantal. De De Sims(TM)-reeks is vertaald in 22 talen in 60 verschillende landen, en werd binnen de kortste keren over de hele wereld populair en zelfs een cultureel fenomeen. Ga naar http://www.desims2.nl om de hipste De Sims(TM) 2-creaties van onze communityleden te bewonderen. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over De Sims(TM) 3, ga je naar http://www.desims3.nl