Ingezonden persbericht


TAC zet kunstenaars in voor posters
Atelierhuurders van TAC krijgen nieuw medium

Vanaf februari brengt Temporary Art Centre (TAC) in Eindhoven een reeks speciale posters en flyers uit. Voor de tweewekelijkse bandavond TAClive nodigt TAC elke maand een andere huurder van een atelier uit om het artwork voor de posters en flyers te verzorgen. De eerste posters en flyers voor februari zijn al gedrukt en verspreid in Eindhoven.

TAC is een broeinest voor creatief talent in allerlei disciplines. Om de huurders van ateliers een nieuw podium te geven om hun kunstwerken te laten zien, mag per maand één TACgenoot zijn kunsten verlenen voor de twee live-avonden in TAC. Het resultaat zal gedrukt worden op flyers en posters, en door heel Eindhoven te zien zijn.

Voor de eerste twee TAClive avonden in februari verleende Teun Kuipers (www.teunkuipers.nl) zijn kunsten. Hij maakte de posters voor de avond met The 1982, Axxon en DrtMSTR vs Penny Pony op 5 februari en de TAClive van 28 februari met The Exploding Shetland Ponies en Mindpark.


---

REDACTIE
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Tijs Heesterbeek, 040-2461325 of tijs@tac.nu.

Temporary Art Centre
Het Temporary Art Centre (TAC) is hét platform van culturele productie en performance, een combinatie van bedrijfsruimtes voor de culturele sector én een jong experimenteel podium voor de stad en de regio. TAC biedt een breed scala aan exposities, concerten, theatervoorstellingen en cross-over projecten en participeert in themaprojecten zoals de Dutch Design Week. Het unieke gebouw in het centrum van Eindhoven omvat, naast circa 2.000 m² zalen en projectruimtes, een tachtigtal individuele ateliers, kantoren en werkplaatsen voor een breed scala van creatieve ondernemers en kunstenaars. www.tac.nu

Tijs Heesterbeek
Temporary Art Centre - TAC
Communicatie
Vonderweg 1
5611 BK Eindhoven
040-2461325
tijs@tac.nu
www.tac.nu
(Ik ben op woensdag niet aanwezig)