Ingezonden persbericht


Persbericht

Leeuwarden, 30 januari 2009

Stenden hogeschool zoekt 33 nieuwe medewerkers

Stenden hogeschool zoekt vanaf morgen liefst 33 nieuwe medewerkers. De vacatures betreffen niet alleen docenten, maar ook functies in de ondersteunende diensten op allerlei vakgebieden. Daarnaast zoekt Stenden als multinationale hogeschool enkele medewerkers voor haar site in Qatar.

Uitstekende accreditaties
Aanleiding voor de vacatures is met name de groei die Stenden doormaakt en die de hogeschool ook in de komende tijd verwacht. Robert Veenstra, voorzitter College van Bestuur Stenden hogeschool, licht toe: 'Het gaat goed met Stenden. We hebben dit bereikt door steeds verder gaande professionalisering aan de hand van een scherp en helder strategisch profiel. Afgelopen week hebben we al verteld dat de februari-instroom van Stenden dit jaar met zo'n 20% is gegroeid en dat is in lijn met onze voorspellingen. Onze accreditaties zijn zeer goed en bovendien zijn we financieel uitermate gezond.

Meegroeien
'Anders gezegd: Stenden is klaar voor een zonnige toekomst, waarbij we flink zullen doorgroeien. We hebben nu een fors aantal vaardige, gedreven, enthousiaste en kosmopolitische medewerkers nodig die de komende jaren met ons mee willen groeien: docenten, stafprofessionals op allerlei gebieden, medewerkers in Nederland én medewerkers in Qatar. Want we zijn een multinationale hogeschool.'

Vanaf zaterdag via www.stenden.com/vacatures
De 33 vacatures zijn vanaf zaterdagmorgen 31 januari in te zien via www.stenden.com/vacatures. Op deze site is bovendien meer informatie te verkrijgen over de organisatie van Stenden en over haar ambities. In advertenties in de regionale bladen in het noorden van het land en op internet wordt verwezen naar deze website.

Over Stenden
Aan Stenden studeren circa 11.000 studenten en werken bijna 1000 medewerkers. Er zijn vestigingen in Leeuwarden (hoofdvestiging), Emmen, Groningen, Meppel, Assen, Doha (Qatar), Bangkok (Thailand), Port Alfred (Zuid-Afrika), Bali (Thailand) en Berlijn (Duitsland) met ieder hun eigen opleidingenaanbod. Het aanbod aan opleidingen bestaat uit 3 associate degrees, 21 bacheloropleidingen en 5 master opleidingen in de domeinen Service Management, Educatie, Zorg, Economie en Techniek. Stenden heeft 11 lectoraten die mede door middel van toegepast onderzoek zorgdragen voor verbinding tussen opleidingen en werkveld.

Bijlage: PDF van de wervingscampagne



Ingezonden persbericht