Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt diefstal geldkist uit pizza-busje Venlo


Datum: 30-01-2009
Tijd bericht: 14:56
Plaats: Venlo
De politie onderzoekt de diefstal van een geldkist uit een pizza-busje. Dat gebeurde vrijdagmiddag omstreeks 13:10 uur op de Waterhoenstraat. Het busje stond daar op dat moment geparkeerd om pizza's te verkopen. Een nog onbekende gemaskerde man ging er te voet met de geldkist vandoor. Hij vluchtte vanaf de Waterhoenstraat richting de Tegelseweg. Niemand raakte gewond. De waarde van de buit is nog onbekend.

De politie heeft gezien de topprioriteit van overvallen en straatroven een buurtonderzoek ingesteld en vanuit een politiehelikopter zijn luchtfoto's gemaakt om zo een goed overzicht te hebben van de plaats delict en de vluchtrichting van de dief.

De politie wil ook ú als burger oproepen om ogen en oren goed open te houden en verdachte situaties of tips direct te melden via de gratis tiplijn roof, via telefoonnummer 0800 - 2552552 en bij berovingen direct de politie te bellen via 112. Probeer tevens het signalement, de vluchtroute en eventueel vervoersmiddel en kenteken zoveel mogelijk te onthouden, omstanders en getuigen te alarmeren en altijd aangifte te doen.