Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Kom jij ook?

Publicatiedatum: 9 januari 2009 | PERSBERICHT
Aandachtsgebieden: Research, Onderwijs en opleidingen, Werken bij Leren en werken in de gezondheidszorg is niks voor watjes! Dus ben jij stoer genoeg om een wond te hechten? Of koelbloedig genoeg om een reanimatie te starten? Bezoek dan onze speciale, actieve open dag op zaterdag 31 januari 2009, van 11.00-15.00 uur.

Het Leids Universitair Medisch Centrum organiseert op zaterdag 31 januari 2009 een open dag, waar jij als schoolverlater diverse activiteiten zelf kunt doen!

Zo bouwen we een operatiekamer en een heus skillslab na en kun je het Anatomisch museum bezoeken. Altijd al een keer willen reanimeren met behulp van een defibrillator? Hechtingen aanbrengen of een MRI van binnen bekijken? Op 31 januari kan het. En als klap op de vuurpijl kun je meedoen aan de kennisquiz waarbij je het te gekke spel Trauma Center (Nintendo®) kunt winnen.

Daarnaast worden er per opleiding informatiebijeenkomsten gehouden waar je terecht kunt met vragen over de combinatie van leren en werken in het LUMC.

Je kunt dus op deze open dag echt je hart ophalen en ervaren of jij geschikt bent voor een van de opleidingen. Want leren en werken in de gezondheidszorg is niks voor watjes!

Waar is het?
Deze bijzondere en vooral actieve open dag vindt plaats in het hoofdgebouw van het LUMC, Albinusdreef 2 in Leiden. Dat is pal naast het NS-station Leiden Centraal. Het LUMC is met het openbaar vervoer dus prima bereikbaar.

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Serena Sterkenburg, HRM adviseur, telefoon 071 526 11 82. Je kunt ook terecht op de actiewebsite www.niksvoorwatjes.nl. Als je je inschrijft krijg je meer informatie over de open dag en maak je extra kans op het spel Trauma Center.