Nederlandse Tafeltennisbond

Jeugd Top-10
Trinko Keen's Rondje om de tafel tijdens de Europese Jeugd Top-10 De landelijke aftrap van Trinko Keen's Rondje om de tafel vindt plaats tijdens de Europese Jeugd Top-10 in Rotterdam. Basisscholieren uit de groepen 5, 6, 7 en 8 (NTTB-lid en niet-leden) kunnen op zaterdag 31 januari in het Topsportcentrum (14:00-16:00 uur) meedoen.

Wie kunnen er meedoen?
Alle basisscholieren uit de groepen 5, 6, 7 en 8 kunnen inschrijven met een team van 4 personen. Ook individuele inschrijving is mogelijk. Dan zorgen wij voor een team. Zowel NTTB leden als niet NTTB leden kunnen deelnemen. Het zou leuk zijn als de NTTB leden die vallen binnen de doelgroep zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes uit hun schoolklas enthousiast maken voor dit prachtige spel.

Uitleg spel
De kinderen rennen zich rot in de rondte onder de bezielende leiding van o.a. topper Trinko Keen, die met enkele kinderen een demo zal verzorgen. Iedere teamspeler krijgt drie levens, en uiteindelijk blijft er één winnend team over. Verenigingen die deelnemen kunnen tijdens de verenigingsavond alvast hierop trainen. Iedereen die meedoet aan dit spannende spelprogramma ontvangt een leuk cadeau. De spelregels zijn hier te vinden.

Wat zijn de kosten en hoe kun je je inschrijven? De kosten zijn: EUR 1,50 per speler. Dit is het bedrag voor deelname aan het Rondje om de tafel, tevens krijg je hiervoor een toegangsbewijs voor de Top 10. Je kunt van tevoren per e-mail inschrijven bij Ingrid Koppelman: koppelman@nttb.nl. Het volstaat in de voorinschrijving kenbaar te maken met hoeveel teams uw vereniging deelneemt.

Inschrijving is ook nog mogelijk op de ochtend van 31 januari. Maar vol is vol en wees er dus op tijd bij.

NTTB/PR/HH