Gemeente Hilversum

Dag van de Democratie 2009

publicatiedatum: maandag 12 januari 2009

Zaterdag 31 januari is het weer zover. Dan vindt de tweede Dag van de Democratie plaats, met als ondertitel Politiek en plein publiek. De locatie is ditmaal de Kerkbrink. Iedereen is van harte uitgenodigd tussen 14.00 en 16.00 uur. Wat gaan we doen? We gaan u laten zien dat de politiek er voor u is!

U kunt van gedachten wisselen met de Hilversumse politici. Want die zijn er allemaal, ook de burgemeester en wethouders. Dus: heeft u vragen over het reilen en zeilen in Hilversum? Vindt u dat dingen beter kunnen? Grijp uw kans en vraag het ons persoonlijk! Daarnaast zal een gespreksleider mensen aan de tand voelen.

Hoewel democratie een serieuze zaak is, maken we van deze middag een ware happening. De Kerkbrink wordt aangekleed met informatiestandjes, er is iets leuks voor kinderen, u krijgt erwtensoep, koffie of thee aangeboden en er is muziek. Een gevarieerde en gezellige middag dus, waarbij leuke en tegelijk interessante gesprekken het doel zijn! Want welke goede voornemens voor 2009 (en verder) moet Hilversum proberen waar te maken? Waarom lijkt het alsof de mensen uit de politiek niet altijd even goed luisteren? Belangrijke onderwerpen waar we elkaar deze dag over kunnen bijpraten. Want uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel: fijn wonen in onze mooie gemeente Hilversum.

Ook wordt bekendgemaakt wie de ballonvaart heeft gewonnen van de prijsvraag rond de nieuwe website van de gemeente.

Wij kijken ernaar uit u op 31 januari te ontmoeten!