Gemeente Hulst


Persbericht - 13.01.2009

Open dag Gemeentewinkel

Op zaterdag 31 januari 2009 mag iedereen, zowel voor als achter de schermen, een kijkje komen nemen in de gemeentewinkel. De gemeentewinkel is op die dag vanaf 10.00 tot 15.00 uur open. Belangstellenden worden door aanwezige medewerkers voorzien van de nodige informatie.
Tevens is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen over de dienstverlening en activiteiten.
Diverse leden van het college van burgemeester en wethouders zijn tijdens deze feestelijke dag aanwezig.

In het pand naast de gemeentewinkel zijn Stichting Welzijn Hulst (SWH) en Stichting De Linie, waaronder Stichting Pardoes, gevestigd. Ook zij openen hun deuren op 31 januari 2009. Via de ingang van de gemeentewinkel heeft iedereen toegang tot hun gebouw.

Voor de kinderen is er een knutselhoek. Ook kunnen zij zich laten schminken. In de gemeentewinkel worden kinderpaspoorten gemaakt met gegevens over Europa. Aan deze neppaspoorten met een educatief karakter kunnen kinderen hun naam en pasfoto toevoegen. Voor iedere bezoeker staat een kopje koffie met bonbon klaar. Kinderen krijgen limonade en chips. Bij vertrek krijgt iedereen nog een leuk aandenken mee. Semper Gaudete en Ardenko Persijn zorgen tijdens deze open dag voor live achtergrondmuziek.

Vanuit de gemeentewinkel is ook een bezoekje mogelijk aan de nieuw ingerichte trouwzaal in het stadhuis.

---

Gemeente Hulst stafafdeling - Communicatie
Cindy van Driessche
Tel : 0114-389137
Fax : 0114-314627
Email: communicatie@gemeentehulst.nl