Gemeente Geertruidenberg


Activiteiten toerisme & recreatie

Hetty Heyting, "Gewoon lekker" voorstelling met dinerarrangement

Het kwam allemaal door die straatmuzikant die aan de overkant stond te spelen. In weer en wind, vol overgave. "Gewoon lekker" dacht Hetty Heyting gefascineerd en ze besloot hem te volgen.

Haar publiek zegt vaak genoeg "wat een steengoeie liedjes, daar zou ik er wel meer van willen horen!". Die wens wordt vervuld in deze vierde cabaretsolo, want Hetty pakt in 'Gewoon lekker' muzikaal flink uit. "Gewoon lekker' is een voorstelling met zeer uiteenlopende muziekstijlen. Met indringende teksten, kwetsbaar, geestig, scherp, ontroerend en vaak herkenbaar. Hetty kruipt zingend in menig gedaante. Soms door zichzelf begeleid op piano of gitaar, of door een orkestband. Heyting kennende, krijgt alles een wonderlijke samenhang door een verbindend verhaal. Vol humor en creatieve beelden. En dat het publiek in "De Schattelijn" een onderdeel van het verhaal zal uitmaken, zijn we van haar gewend want; naast een begenadigd zangeres, is ze ook een meester in het inspelen op haar publiek.

Datum: 31 januari, Aanvang: 20.15 uur, Informatie: C.C. De Schattelijn, tel. 0162-512 226.

Stadswandeling met rondleiding Stadshuis en torenbeklimming

Een stadswandeling, onder leiding van een gids, door het vestingstadje Geertruidenberg met een bezoek aan het voormalige Stadhuis, gelegen aan het historische marktplein van dit oude stadje. Ook wordt de toren de Geertruidskerk beklommen. Eenmaal boven heeft u een prachtig zicht op de stad.

Datum: 1 februari 2009, Aanvang: 14.00 uur, Info: VVV-agentschap, Markt 46, Geertruidenberg, 0162-517 689.

Start: VVV-agentschap, Markt 46, Geertruidenberg

Prijs: EUR 4,00 per volwassenen, EUR 1,50 per kind

Vlooienmarkt

Op 8 februari wordt van 10.00 tot 16.00 u een vlooienmarkt gehouden in Sporthal Parkzicht. Adres: Parklaan 1, Raamsdonksveer, Tel. 0162-514 949.