TROS

Hilversum, 29-01-2009
Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie

Z@ppsport

Uitzending zaterdag 31 januari

Z@PP - 08.45 uur

Wereldkampioen allround paulien van deutekom speelt wintergolf

The Battle: Bodyboarden
Een team van drie jongens en drie meiden leren alle ins en outs van een hele coole sport: bodyboarden. Hierbij surf je liggend of zittend over een golf heen. En je kunt ook nog allerlei trucs doen. Tijdens de wedstrijd gaat het hard tegen hard: de twee ploegen moeten elkaar van het board af zien te krijgen. Ron Boszhard en Angela Esajas staan langs de kant om de watersporters aan te moedigen.

Wintergolf
Top-schaatster Paulien van Deutekom werd vorig jaar wereldkampioen allround. Maar hoe allround is ze? Kan ze ook golfen? De ballen vliegen om Ron's oren op zijn golfbaan.

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 1 februari
Z@PP - 08.45 uur

TOPCLUB SPARTA AAN ZET BIJ LATJE TRAP

Hellup IJshockey
IJshockeyen, dat kan Tim (9) wel. Maar sinds een jaar is hij keeper en dat is even wat anders dan in het veld spelen. Hij heeft moeite met de beweging butterflysolide. Hij krijgt hulp van Casper Swart, een van de keepers van het Nederlands IJshockey-elftal.

Repo
Op het NK Breakdance in Eindhoven doet Emile (13) mee aan de battles voor kids onder de 14. Tijdens een wekenlange training kreeg hij helaas een blessure. Kan hij toch alle moves doen en de jury versteld doen staan?

Move
Deze week doet Demi een echte judo-move, de Heupworp.

Latje Trap
Sparta speelt dit keer Latje Trap. 13 punten zijn er nodig om op de eerste plaats van het klassement te belanden.

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas

Meer informatie op: www.zappsport.nl.