Gemeente Almere

Architect adviseert u over uw ideale huis

29-01-2009

Ik bouw mijn huis in Almere Themadag in Kavelwinkel: Op 31 januari staat de Kavelwinkel in het stadhuis van Almere van 10:00 tot 15:00 uur in het teken van architectuur. Deze keer kunt u zich over uw ideale huis laten adviseren door architect Victor Thöne uit Amsterdam.

Thöne ontwierp in de Amsterdamse wijk IJburg twee bijzondere vrijstaande woningen met atelierruimte. De woningen zijn gebouwd in particulier opdrachtgeverschap. Thöne koos in zijn ontwerp niet alleen voor een uitgekiende ordening van ruimtes en een opvallende vormgeving, maar verwerkte ook een scala aan milieumaatregelen. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik, en kom voor een persoonlijk gesprek met deze architect naar de Kavelwinkel.

Eenvoudig en toegankelijk
Iedereen die dat wil kan een eigen huis bouwen in Almere. De gemeente Almere wil mensen op allerlei manieren helpen om het bouwen van hun ideale huis eenvoudiger en toegankelijker te maken. Zo geeft de gemeente informatie in de Kavelwinkel, subsidieert de inzet van bouwbegeleiders en organiseert de gemeente een cursus, specifiek gericht op bouwen van een eigen huis. Daarnaast is gestart met een programma van themadagen in de Kavelwinkel. Elke zaterdag vindt in de Kavelwinkel een interactieve themamiddag plaats. Kavelkopers en geïnteresseerden krijgen tijdens deze themamiddagen informatie over uiteenlopende onderwerpen en kunnen vragen stellen. Tweemaal in de maand is er gelegenheid om met een architect te praten over hun ideale huis.

Kijk voor het actuele programma van de themadagen op www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl