Politie Brabant Zuid-Oost

Politie onderzoekt dodelijke schietpartij

Eindhoven, 31-01-2009 o De politie is een onderzoek begonnen na een schietpartij in een woning aan de Hendrik Staetslaan. Daarbij kwam een man om het leven. De identiteit van het slachtoffer wordt nog niet bekendgemaakt.

Onderzoeksteam
Vrijdagavond 30 januari rond 22.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er in de woning werd geschoten. Toen agenten en ambulancepersoneel in het huis kwamen, troffen zij het slachtoffer aan. Hij was aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft een onderzoeksteam van in totaal 35 mensen geformeerd dat de schietpartij onderzoekt.

Buurtonderzoek
De technische recherche is vrijdagavond in de woning en op straat een onderzoek begonnen. Dat zal zeker nog de hele zaterdag gaan duren. Een deel van de straat is afgesloten ten behoeve van dat onderzoek. De betrokken bewoners krijgen een brief van de politie in Woensel-Zuid waarin de maatregelen worden uitgelegd. Ook zal de politie zaterdag een uitgebreid buurtonderzoek doen.Meer bijzonderheden over de schietpartij worden op dit moment niet bekendgemaakt.