Datum: 20090131 Titel: Politiebericht Zeeland **DATUM*** Subject was: Conversion Results: Politieberichten 31-01-'09 nummer 187-190

Politie Zeeland


---


O-187-2009 Rijden onder invloed, Goes
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.30 uur is een 27-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle, aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-188-2009 Rijden onder invloed, Wemeldinge
In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.05 uur heeft politie Zeeland, tijdens een alcoholcontrole aan de Snoodijkstraat in Wemeldinge een 45-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de vrouw ruim 5,6 maal teveel had gedronken. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs is ingevorderd.

O-189-2009 Aanrijding met dodelijke afloop, Colijnsplaat
Vrijdagavond rond 18.20 uur is een 22-jarige vrouw uit Vlissingen, bij een aanrijding op de 1e Deltaweg in Colijnsplaat om het leven gekomen.
De 22-jarige vrouw stapte rond genoemd tijdstip bij de bushalte uit de bus en stak de busbaan, die parallel naast de 1e Deltaweg loopt, over. Vervolgens stak ze ook de rijbaan over.
Een 44-jarige automobiliste uit Berkenwoude, die met groen licht de kruising was overgestoken en vervolgens de Deltaweg was opgereden, kon niet meer op tijd tot stilstand komen.
De 22-jarige vrouw is ter plekke aan haar verwondingen overleden.

W-190-2009 Politie zoekt getuigen van steekpartij, Vlissingen
Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een steekpartij die in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.45 uur in de omgeving van de Scheldestraat, Kasteelstraat in Vlissingen plaatsvond.
Bij de steekpartij is een 21-jarige man uit Vlissingen gewond geraakt. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwonding. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis verlaten.
Een 27-jarige man uit Vlissingen, die wordt verdacht van betrokkenheid bij dit voorval is dezelfde nacht door de politie aangehouden.
De twee mannen zijn bekenden van elkaar. Het onderzoek naar de steekpartij is nog niet afgerond en de politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij worden verzocht zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 of op het politiebureau in Vlissingen.