Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 31-01-2009

's-Hertogenbosch - In de nacht van vrijdag op zaterdag werd omstreeks 03.00 in de Karrenstraat een 26-jarige Bosschenaar aangehouden die niet voldeed aan het bevel van de politie weg te gaan. Hij had zich meerdere malen erg lastige gedragen ten opzichte van horecaportiers. Een 22-jairge man uit 's-Hertogenbosch werd gearresteerd in dezelfde straat na grove belediging van een portier.

Oss - Op de Eikenboomgaard werd rond 02.30 uur een 18-jarige man uit Oss aangehouden voor baldadigheid nadat hij tegen een fiets had staan stampen. Hij reageerde zich op deze manier af na een ruzie met zijn vriendin. Een 27-jarige Ossenaar werd in dezelfde straat aangehouden nadat hij kennelkijk een 31-jarige vrouw uit Veghel met een bierglas tegen haar hoofd had geslagen. Zij liep daardoor een hoofdwond op.

Veghel - Een 48-jarige man uit Zalbommel werd rond 02.00 uur aangehouden bij een cafe aan het Heilig Hartplein nadat hij voor de deur met een mes had staan dreigen. Hij had kennelijk oneniheid gehad met een andere bezoeker. Toen de politie aankwam liep hij van het cafe weg en gooide hem mes weg. Dit was echter gezien door de agenten. Hij is ingesloten.

Sint Michielsgestel - Bij een cafe aan de Ruwenbergstraat werd een 21-jarige inwoner van Sint Michielsgestel aangehouden nadat hij een portier met een glas had geslagen. De portier hield daar een snijwond in zijn hoofd aan over. Een andere portier kon de man aanhouden en overdragen aan de politie. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Tijdens zijn vervoer en insluiting beledigde en bedreigde hij daarbij de agenten. Ook spuugde hij naar een van hen. Hij is ingesloten.