Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
November 2008

Ambitie om kunstenaar of ontwerper te worden? De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) opent haar deuren!

Heb je je altijd al afgevraagd of de kunstacademie iets voor jou is of ben je benieuwd wat studenten hier zoal doen? Kom dan naar de Open Dag van de KABK in Den Haag op zaterdag 31 januari 2009 van 10.00 tot 16.00 uur. Daar krijg je inzicht in de vele mogelijkheden die deze academie biedt.

De activiteiten die tijdens deze dag georganiseerd worden, liegen er niet om: studenten en docenten beantwoorden je vragen in het informatiecentrum, er vinden minicolleges in de bibliotheek plaats, je kunt eigentijds werk van studenten kopen in de KABK-shop en als je specifiek geĂŻnteresseerd bent in een bepaalde studierichting, kun je mee doen aan de afdelingsrondleiding.

Info KABK

De KABK kent de studierichtingen ArtScience, Beeldende Kunst, Fotografie, Grafisch Ontwerpen, Interactive/Media/Design, Interieurarchitectuur en Meubelontwerpen, en Textiel en Mode. Daarnaast biedt de KABK de masters Type and Media en ArtScience aan. Wil je verder ontwikkelen in product design? Dan is de Post Graduate Course Industrial Design wat voor jou. Om je voor te bereiden op de Academie kun je lessen volgen aan de School voor Jong Talent of deelnemen aan een Voortrajecten-programma. Samen met de Academie der Kunsten (Universiteit Leiden) werkt de KABK mee aan de volgende masteropleidingen: Media Technology en Photograpic Studies.

Houd www.kabk.nl in de gaten voor het programma van de Open Dag.

De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten is gevestigd aan de Prinsessegracht 4 in de Haagse binnenstad, nabij het station Den Haag Centraal. Vanaf het voorplein van het station ligt het gebouw aan de linkerhand op zichtafstand, het is ook herkenbaar aan de speciale belichte toren voor de Open Dag.

Noot voor redacties,