Beeld en Geluid

Vierde guitar experience in Beeld en Geluid

Of je nu pas net begint met tokkelen of er als professioneel muzikant je brood mee verdient, de Guitar Experience biedt het ultieme programma voor elke gitaarfan. De Guitar Experience brengt gitaarliefhebbers bij elkaar. Een mooie herinnering voor iedereen: jong of oud, amateur of professioneel, beroemd of onbekend. In Studio BenG presenteert Beeld en Geluid bovendien een spetterend film- en televisieprogramma met bijzondere muziekfragmenten afkomstig uit de schatkamers van Beeld en Geluid.

Met een tweedehands gitaarmarkt, de mogelijkheid gitaren te laten taxeren en stevige jamsessies, is de Guitar Experience voor een bruisende ontmoetingsplek voor elke gitarist. Uiteenlopende talenten lieten zich al horen op de vorige edities; van de allerjongsten gitaristen van muziekschool Robberts tot veteranen als Mike Stern (Blood, Sweat and Tears). Ook deze editie zullen er weer veel interessante namen op het programma staan!

Gitaar clinics
De formule van de Guitar Experience slaat aan in de gitaarwereld. Daarom nodigen we elke editie een aantal nationale en internationale gitaristen uit om tips en trucs met je te delen. Wie er deze vierde editie muzikaal komen versterken wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt. Tijd 14.00 - 17.00 uur

Jamsessies
Laat zien wat je als muzikant kunt en ga los tijdens de jamsessies in de Theaterzaal voor een muzikaal samenspel of een heftige improvisatie. Meld je aan voor de jamsessies via de website van de Guitar Experience.

Grand Café Beeld en Geluid
Tijdens de Guitar Experience is het restaurant van Beeld en Geluid open! Want van zo'n gitaardag krijg je natuurlijk méér dan een lekkere trek ! De keuken van het Grand Café heeft tijdens de Guitar Experience heerlijke menu´s op het programma. U kunt daarvan volop genieten tot 19.00 uur.

4e Guitar Experience zaterdag 31 januari a.s.
Tijd vanaf 13.00 uur - 18.00 uur
Toegang de Guitar Experience is gratis toegankelijk. Voor de Beeld en geluid experience gelden de normale tarieven.

De eerstvolgende Guitar Experiences vinden plaats op 21 maart, 25 april, 30 mei, 27 juni, 29 augustus, 26 september, 31 oktober en 28 november