Ingezonden persbericht


----------
Retroactief, gangmakers en verse aanbiedingen

De producties van WaterFront zijn per 1 januari verhuist naar Watt, dus ook de legendarische De Buurtsuper! Deze enige echte smaakvolle feelgood dancenight van Rotterdam met een zeer hoge houdbaarheidsdatum gaat na 8 jaar door in Watt. En hoe! Er worden drie nieuwe filialen geopend waarvoor het onderste uit de kan wordt gehaald!

In filiaal 1 (grote zaal) vind je de veteranen GARY WHITE & WILLY DE VIKING. Deze mannen hebben geen introductie nodig want zij weten hoe je uit je dak moet gaan. Pop, Rock, Disco, Hiphop, Dubstep, Drum & Bass, Breakbeat, you name it, they play it. Voor elk wat wils!

Filiaal 2 (basement) wordt overgenomen door het Subway collectief. Deze mannen weten als geen ander bassfaces naar voren te toveren! Met gast DJ's RESO (UK), L.D. (UK) en GOMES (die we natuurlijk allemaal kennen van Oi! in Amsterdam) zullen zij laten zien dat dubstep niet alleen traag is, maar ook net zo aanstekelijk als de griep!

En last but not least is het in filiaal 3 (theater) weer tijd om de primitieve neigingen te bevredigen. Tijd om los te komen van die pleur sleur en te dansen als nooit tevoren. Te dansen als een maniak op de brandstof naar keuze. Het is weer tijd om wild te dansen met WILD! WILD! WILD!

Dit keer met de asociale, seksuele fuzztraties van BEYOND LICKIN', bekend om hun aanstekelijke nummers die menig publiek de 'freeze' laten doen. Daarbij komen DJ's SEÑOR ALBERTO, YOURI MEMBER, JONY TRASH & GARY X de nummers draaien die je van mams niet mag horen.

Met andere woorden als je zin hebt in een avond vol muziek uit alle hoeken en gaten, neem dan je bonuskaart mee want De Buurtsuper gaat in de bonus!

Datum: zaterdag 31 januari
Toegang: ¤ 7,- / gratis entree op vertoning van je film festival kaartje Aanvang: 23:00
Locatie: Watt / alle zalen
Meer info: www.watt-rotterdam.nl

----------