Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sneek, 23 januari 2009

Impact strijdt aanstaande zaterdag in Franeker

Sneek - het nieuwe winterguard seizoen is weer van start gegaan. De eerste wedstrijden, die georganiseerd worden door overkoepelende organisatie Colorguard Nederland (CGN), hebben reeds plaatsgevonden. Impact Colorguard uit Sneek doet aanstaande zaterdag voor het eerst mee in dit nieuwe seizoen.

Afgelopen jaar nam Impact Colorguard voor het eerst deel aan de wedstrijden van CGN en boekte toen grote successen. Zij debuteerden, promoveerden en wonnen in hun klasse. Mede door dit grote succes is Impact Colorguard flink gegroeid en staan zij dit jaar met drie units op de vloer. Een zogenaamde Cadet groep voor de allerjongsten, een Prep groep voor de iets gevorderden en uiteraard de dames van AA-klasse die met hun nieuwe show 'Don't give up (because you are loved)' opnieuw hoge ogen hopen te gooien.

Vorige week zondag had de try-out plaats in de Sneker Sporthal. Impact Colorguard was verrast door het grote aantal bezoekers dat hier op af kwam en wil hen daar hartelijk voor bedanken. De try-out is een goede gelegenheid om reacties te pijlen en om de puntjes op de i te zetten. Impact is er helemaal klaar voor. De eerste wedstrijd waar Impact aan gaat deelnemen is in Franeker op 31 januari. Op 14 februari zullen zij te zien zijn in Almere, op 14 maart in Drachten en tot slot tijdens de finals in Eindhoven op 28 maart. Op de website van Colorguard Nederland staan exacte tijden en locaties vermeldt.

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u terecht bij Esther Hadders, info@estherhadders.com; 06-28524927, of via onze website: www.impact-colorguard.com