Ingezonden persbericht


Persbericht

Zandvoort, 27 januari 2009

Trainingsweekend ter voorbereiding op Runner's World Zandvoort Circuit Run

De tweede editie van de Runner's World Zandvoort Circuit Run van zondag 29 maart wordt gehouden op een gevarieerd parcours. Alle reden voor de deelnemers om zich in te schrijven voor het speciale trainingsweekend dat zaterdag 31 januari en zondag 1 februari wordt gehouden op Sunparks Zandvoort (voorheen Centerparks) in Zandvoort. Het trainingsweekend staat in het teken van diverse clinics die aansluiten bij de hardloper die zich heeft ingeschreven voor de Runner's World Zandvoort Circuit Run. Op zaterdag geeft de Nederlands recordhouder op de marathon, Kamiel Maase, twee looptrainingen. Op zondag komt Gerard Nijboer naar de badplaats om de looptrainingen te verzorgen. Verder zijn er clinics over hartslagmeting, sportvoeding en kan er zondagochtend ontbeten worden met Dolf Jansen. Als speciale attractie wordt het racecircuit alvast verkend.

De Runner's World Zandvoort Circuit Run, die voor de tweede keer wordt gehouden, bestaat uit diverse onderdelen: -Zandvoort Circuit Run 12 km
-Ladies Circuit Run 5 km
-Men's Circuit Run 5 km
-Kids Circuit Run 2,5 km
-Scholenkampioenschap 4,2 km
En speciaal voor bedrijven:
-Businessloop 12 km
-Grand Prix Marathon Estafette 10 x 4,2 km

Het trainingsweekend is georganiseerd door Le Champion, Runner's World en Sunparks Zandvoort. Wegens uitbreiding van het aantal vakantiehuisjes kan er nog tot en met vrijdagmiddag geboekt worden voor dit weekeinde. Kijk voor het gehele programma en meer informatie op: www.sunparks.nl/trainingsweekend.

Ook kan er, tot en met 8 maart, worden ingeschreven voor de Runner's World Zandvoort Circuit Run via: www.rwcircuitrun.nl.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht