Gemeente Zwolle

Presentatie resultaten Inspiratie Dagen Bagijneweide zaterdag 31 januari 2009

Datum uitgave persbericht: 01/27/2009

Tijdens de Inspiratie Dagen 29 november en 13 december 2008 hebben buurtbewoners en andere geïnteresseerden hun dromen, gedachtes, wensen en ideeën over de toekomst van de Bagijneweide kenbaar gemaakt. De inbreng van de deelnemers is samengevat in het boekje 'Het Bagijneweide licht' en is overgenomen in een concept nota van uitgangspunten. Op 31 januari 2009 worden de resultaten van de Inspiratie Dagen en de concept nota van uitgangspunten gepresenteerd in aanwezigheid van wethouder Gerard van Dooremolen. De presentatie vindt plaats in de kantine van ArtEZ, Rhijnvis Feithlaan 50 van 13.00 tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Conceptnota

Om er zeker van te zijn dat de inbreng van de bewoners en geïnteresseerden goed verwoord is in de samenvatting en verwerkt in de conceptnota van uitgangspunten, worden deze zaterdag eerst met hen gedeeld. Na deze presentatie en nadat de deelnemers hierop hebben kunnen reageren, wordt de nota van uitgangspunten ter besluitvorming voorgelegd aan het gemeentebestuur.

Besluitvorming

De definitieve versie is na besluitvorming na te lezen op de website: www.bagijneweidezwolle.nl. Hier zijn ook korte sfeerimpressies en foto´s van beide Inspiratie Dagen te bekijken.

Bron: afdeling Communicatie
Datum van 27-01-2009 tot 26-02-2009