Gemeente Delft

Embargo tot na de uitreiking, zaterdag 31 januari om 19.00 uur

Zes vrijwilligers van handbalvereniging EDH ontvangen op zaterdag 31 januari een gouden, zilveren en bronzen sportspeld voor hun jarenlange inzet voor de handbalvereniging. Wethouder Dick Rensen (sport) reikt de sportspelden van de gemeente Delft uit.

Maya Monteny is al 40 jaar vrijwilliger bij EDH. Ze heeft zich ingezet als wedstrijdsecretaris, coach en trainer. Ze zit momenteel in het bestuur, beheert de kantine, en is coördinator scheidsrechters. Haar jarenlange inzet is voor de gemeente Delft aanleiding om haar de gouden sportspeld uit te reiken.

Dick Rensen reikt vier zilveren sportspelden uit. El Veldhuis werkt al 32 jaar als vrijwilliger. Zij heeft zich jaren ingezet als secretaris, coach van dames 3 en trainer voor recreanten. Aad Stolk, Teu Crijnen en Henk van Oven zetten zich al 25 jaar vrijwillig in voor de handbalvereniging.

Aad Stolk houdt zich bezig met de ledenadministratie. Hij heeft jaren een actieve rol gespeeld bij EDH en is voorzitter en penningmeester geweest.

Teu Crijnen onderhoudt het pand en was verantwoordelijk voor het clubblad. Henk van Oyen begeleidt de jeugd en is aanwezig bij de verschillende activiteiten die worden georganiseerd. Net als Teu Crijnen verspreidt hij het clubblad.

Jose Massar krijgt de bronzen sportspeld uitgereikt. Zij werkt 12 : jaar als vrijwilliger en begeleidt en coacht de jeugd. Ze traint dames 3 en de recreanten. Haar eigen kinderen spelen ook bij EDH.

Morgen zijn ook familie en vrienden aanwezig in de sporthal Kerkpolder. De zes vrijwilligers weten van niets!

Vertegenwoordigers van de media zijn hierbij uiteraard van harte welkom. U bent welkom bij EDH aan de Kerkpolderweg 10 vanaf 18.00 uur.

Noot voor de redactie (

Gemeente Delft