Politie Gelderland-Midden

Vrouw omgekomen bij verkeersongeval (update)

Publicatiedatum: 3-2-2009 10:00:13

WEKEROM - De vrouw die dinsdagochtend 3 februari om het leven was gekomen bij het verkeersongeval op de Lage Valkseweg in Wekerom, was een 25-jarige inwoonster van Wekerom. Volgens de politie was de vrouw vermoedelijk op slag dood.

Even na acht uur reed de Wekeromse over de Lage Valkseweg. Door nog onbekende oorzaak kwam ze op de verkeerde weghelft terecht en botste op een tegenligger, een tractor bestuurd door een 22-jarige man uit Barneveld. Hij kwam met de schrik vrij. Hulpdiensten troffen bij aankomst de vrouw buiten de auto aan. Ze bleek inmiddels te zijn overleden. De tractorbestuurder is door de politie meegenomen voor verhoor.

Scholier
De politie onderzoekt de oorzaak en de toedracht van de botsing en doet daarbij tevens een beroep op getuigen. Zo is gebleken dat kort na de aanrijding een scholier op de fiets is gestopt en even heeft staan kijken. Deze scholier zou even later zijn doorgereden in de richting Barneveld. De politie zou graag in contact komen met deze jongen, die een schooltas achterop de fiets had. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.
(09-015248)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---