Deelgemeente Charlois Rotterdam

Ondernemerscompetitie: Ondernemen op Zuid

Onder de noemer Ondernemen op Zuid start binnenkort de nieuwe ondernemerscompetitie voor aankomende ondernemers die in Rotterdam-Zuid een eigen bedrijf willen starten. Op woensdagavond 18 februari is de kick-off in Theater Zuidplein.

Ondernemen op Zuid biedt aankomende ondernemers die zich in Rotterdam-Zuid willen vestigen kostenloze begeleiding. Tijdens het traject geven deskundigen trainingen op het gebied van strategie, financiën, juridische zaken, marketing en huisvesting.

Met behulp van deze workshops en coaching van experts zet je jouw idee om in een concreet businessplan en bereid je jezelf optimaal voor op het ondernemerschap.

De finalisten maken kans op 3.000,- aan advertentiegeld, een persoonlijke coach of één van de andere ondernemersprijzen.

Heb jij het ondernemerstalent in je?

Laat je inspireren en informeren op de kick-off bijeenkomst op woensdag 18 februari.

Na het officiële startsein van Dominic Schrijer, wethouder Werk, Sociale Zaken en Grotestedenbeleid, test Eddy Zoëy samen met het publiek het ondernemersklimaat in Rotterdam. Succesvolle ondernemers zoals David Crouwel (compagnon van Herman den Blijker) worden aan de tand gevoeld en vertellen jou de inns & outs van het ondernemerschap!

Aanmelden kan op www.ondernemenopzuid.nl

Wanneer?

Woensdag 18 februari van 18:30 tot 21:30 uur, Theater Zuidplein, Zuidplein 60-64, 3083 CW Rotterdam.

Meer informatie?

Ondernemen op Zuid
T: 010-4776000

E: ondernemenopzuid@nxpctd.com

I: www.ondernemenopzuid.nl

Ondernemen op Zuid