Hogeschool Windesheim

Persuitnodiging, 2 februari 2009

Tijdens het netwerkevenement Peopleâs Business Zwolle op 4 februari a.s. tekent de Christelijke Hogeschool Windesheim twee samenwerkingsovereenkomsten met het bedrijfsleven. Met advies- en ingenieursbureau DHV gaat Windesheim kennis uitwisselen op het gebied van duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Met Fidder & Löhr gaat Windesheim trainingen opzetten en aanbieden.
De pers is van harte uitgenodigd bij de ondertekeningen.

DHV als partner
DHV richt zich in haar advisering op duurzame ontwikkeling van de leefomgeving en wil daarbij met onderwijsinstellingen samenwerken. In de overeenkomst worden afspraken gemaakt over kennisuitwisseling op terreinen als bouwkunde, verkeerskunde, civiele techniek, bouw- en projectmanaqement, gebiedsontwikkeling en stedelijke vernieuwing. Zo zullen studenten ingezet worden bij advies- en stageopdrachten en zullen adviseurs van DHV workshops en gastcolleges bij Windesheim verzorgen.

Samenwerken met Fidder & Löhr
Fidder & Löhr is een bureau dat uitgeven, informatieverwerking en ICT bundelt. Ook met dit bureau is de overeenkomst gericht op kenniscirculatie. Daarnaast gaan Windesheim en Fidder & Löhr trainingen ontwikkelen en aanbieden op het gebied van management, communicatie en ICT.

Programma
Datum: woensdag 4 februari
Locatie: Windesheim, Campus 2-6, Zwolle, Zaal C074

14:15 tot 15:15 uur Ondertekening door Windesheim en Fidder & Löhr 15:30 tot 16:30 uur Ondertekening door Windesheim en DHV

Aanmelden
De organisatie waardeert het als u zich vooraf aanmeldt, dan kan rekening worden gehouden met uw komst. U kunt zich aanmelden via Windesheim, zie â