Ingezonden persbericht


Persbericht

Getronics breidt uit in Zuid-Limburg

Global Service Center verdubbelt aantal medewerkers

Sittard, 4 februari 2009 - Het Global Service Center van ICT-dienstverlener Getronics breidt zijn aanwezigheid in Zuid-Limburg uit en betrekt zijn tweede pand in Sittard. Het Global Service Center, dat in 2006 in Beek van start ging, is één van de vier Global Service Centers van Getronics (naast Boedapest, Glasgow en Kuala Lumpur) en ondersteunt klanten van Getronics in de Benelux bij storingen en aanpassingen in hun ICT-systemen. De uitbreiding naar een tweede pand in Sittard weerspiegelt de sterke groei die Getronics doormaakt in de zakelijke markt. Het pand, eigendom van DTZ Zadelhoff, heeft een oppervlakte van 3.000m².

Snel groeiende werkgever
Met een verwachte groei naar 600 medewerkers in 2009 is Getronics de snelst groeiende ICT-dienstverlener in Zuid-Limburg. In 2008 is het aantal medewerkers bij het Global Service Center met 55% gestegen tot 392. Om het groeiende aantal klanten goed van dienst te kunnen zijn, blijft Getronics het aantal medewerkers ook de komende tijd verder uitbreiden. Medewerkers van het Global Service Center, voornamelijk afkomstig uit de regio, krijgen bij Getronics gerichte trainingen en cursussen (onder andere erkende Microsoft certificeringen) om verder door te kunnen stromen binnen de organisatie. Eerder in 2008 sleepte Getronics voor dit ´binden en boeien´ concept de Nationale Contact Center Award in de wacht.

Over Getronics
Met een wereldwijde omzet van 1,9 miljard euro in 2008 en circa 17.000 medewerkers is Getronics de grootste ICT-dienstverlener in de grootzakelijke markt van de Benelux en een toonaangevende speler wereldwijd. Als expert in workspace management, connectivity services, hosting en consulting services helpt Getronics medewerkers van grote organisaties vooruit door altijd en overal op een veilige manier toegang te bieden tot informatie. Getronics werkt volgens een Global Service Delivery Model waardoor klanten over de wereld verzekerd zijn van dienstverlening van een consistente kwaliteit. Sinds 23 oktober 2007 maakt Getronics deel uit van KPN, de toonaangevende leverancier van telecommunicatiediensten in Nederland.

Voor meer informatie
Jolanda Peek, Vice President Communications Getronics Tel.: 030 - 663 5232, E-mail: press@getronics.com