Politie Zeeland


---


W-228-2009 Zakkenrollen in Middelburg
Woensdag tussen 16.00 en 16.30 uur werd uit de tas van een 57-jarige vrouw uit de gemeente Middelburg een portemonnee gestolen.
In de portemonnee zaten enkele tientallen euro's en persoonlijke papieren.

W-229-2009 Winkeldiefstal, Vlissingen
Politie Zeeland onderzoekt een kledingdiefstal die plaatsvond woensdag tussen 14.45 en 15.00 uur in een winkel in de Glacisstraat in Vlissingen.
De diefstal werd ontdekt toen een getuige in de winkel meldde dat hij had gezien dat twee jongens in de Duinpoortweg kledinghangers in de bosjes gooiden en dat zij wegliepen in de richting van de Paul Krugerstraat. De gewaarschuwde politie heeft na een zoekslag omstreeks 15.30 uur in Bloemenlaan twee Vlissingers van 22 en 30 jaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze winkeldiefstal. De zaak is nog in onderzoek.

Z-230-2009 Aanrijding in Terneuzen
Op de Kennedylaan in Terneuzen raakten woensdag om 17.00 uur drie personenauto's bij een aanrijding beschadigd.
Een 20-jarige man kwam uit richting van de Haarmanweg en raakte in bocht t.h.v. Texaco de macht over het stuur kwijt. Hij raakte op de andere weghelft en schampte de auto van een 40-jarige man. Daarna botste hij tegen de auto van een 38-jarige man, die achter de 40-jarige reed. De 20-jarige bestuurder reed vervolgens met zijn auto het terrein van Texaco op en raakte een vlaggenmast die vernield werd. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit de gemeente Terneuzen.

O-231-2009 Eenzijdig verkeersongeval, Dreischor
Op de Weg door het dijkwater bij Dreischor vond woensdag om 17.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats.
Een 38-jarige man reed in de richting van Bruinisse en moest naar rechts uitwijken voor een tegenligger die onvoldoende rechts hield. Hierdoor kwam hij in de bevroren rechterberm. Tijdens het terugsturen raakte hij de controle over zijn voertuig kwijt, draaide 180o en schoof zijdelings de linksgelegen kreek in waar het voertuig, ongeveer 2 meter verder, op zijn kop in het water tot stilstand kwam. De man kon, samen met zijn 18-jarige passagiere (ook uit Middelharnis) zelf uit de auto komen. Beide betrokkenen zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

O-232-2009 Aanrijding in Tholen
Op de Ten Ankerweg in Tholen vond woensdag om 18.25 uur een aanrijding plaats.
Een 22-jarige man reed over de Ten Ankerweg te Tholen in de richting van de Grindweg. Voor hem, in tegengestelde richting stonden de auto's van een 45-jarige man en een 22-jarige vrouw geparkeerd. In de bocht verloor de 22-jarige de macht over zijn stuur waardoor hij ging slingeren. Hij raakte op de linkerzijde van de weg waar een parkeerstrook ligt en botste tegen de auto van de 45-jarige man. Deze auto schoof vervolgens tegen de auto van de 22-jarige vrouw. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit Tholen (stad).