FloraHolland


Stand FloraHolland Venlo/Eelde op IPM Essen trekt aandacht

FLORAHOLLAND (5 februari 2009) - Van donderdag 29 januari tot en met zondag 1 juli jl. vond in Essen de IPM (Internationale Pflanzen messe) plaats. De regionale vestigingen van FloraHolland Venlo en Eelde waren gezamenlijk met een stand in detaillistenhal 9 op de IPM in Essen vertegenwoordigd.
Detaillisten en regionaal inkopende retailers waren de klantengroepen waarop de FloraHolland-vestigingen Eelde en Venlo zich richten. Het thema was `Compleet aanbod - Gemakkelijk inkopen'. Accountmanagers Ruud Görtjes (FloraHolland Venlo) en Alfred Rol (FloraHolland Eelde) kunnen terugkijken op vier drukke beursdagen. De demoklok met bijbehorend kopersbankje zorgde voor veel aanloop in en aandacht voor de hoekstand. Zes opvallende, verschillende stoelen en een trendy tuinbankje bij de kopersbank zorgden voor extra gesprekstof. De boodschap hierbij was: al eens op de stoel van uw klant plaatsgenomen? De dienst Marketing & Concepten van Venlo werd hiermee richting relaties gepromoot. Voor Venlo en Eelde was de deelname aan de IPM dit jaar succesvol te noemen. Er zijn met diverse potentiële klanten contacten gelegd.

Meer succes voor Venlo op IPM
FloraHolland Venlo was ook nog samen met alle op Flora Trade Parc Venlo gevestigde `flower & design' ondernemers in Essen aanwezig. In een grote, opvallende en uitnodigende stand met prachtig deco- en bloemwerk werd dit bedrijventerrein in Venlo met haar grote trendy en veelzijdige assortiment gepromoot. De nieuwe imagobrochure en de nieuwe website van Flora Trade Parc Venlo - beide in vier talen beschik-baar - werden daarbij voor het eerst gepresenteerd. Raadpleegt u eens www.floratradeparcvenlo.com Deelname in deze vorm was succesvol. Er zijn door de standbemanning vele nieuwe contacten gelegd en enkele nieuwe klanten hebben zich al tijdens de IPM voor hun eerste inkopen in Venlo gemeld.
Ook Boomkwekerij Support Venlo was dit jaar voor de eerste keer met een stand aanwezig op de IPM. FloraHolland en Garden Plant bieden hierin samen met logistieke dienstverleners regionale kwekers een totaalservice. Ook verkoopleider Paul Nelissen kan terugkijken op een succesvolle beursdeelname.