Politie Rotterdam Rijnmond


* GETUIGENOPROEP; POLITIE ONDERZOEKT AANRANDING

FEYENOORD-RIDDERSTER - De politie onderzoekt een aanranding van een 27-jarige vrouw uit Rotterdam op dinsdagavond 3 februari rond kwart over zes op het Cor Kieboomplein.
De Rotterdamse liep vanaf de tramhalte Feyenoord aan de Stadionweg in de richting van het Cor Kieboomplein. Ter hoogte van de Jan Pettersonstraat merkte zij dat er iemand achter haar liep. In de omgeving van een muur randde een man haar vervolgens aan door haar onzedelijk te betasten. Toen het slachtoffer begon te gillen kwamen diverse omstanders naar haar toe lopen. Hierop liet de verdachte haar los en vluchtte weg, vermoedelijk in de richting van de tramhalte aan de Stadionweg. De politie wil graag in contact komen met deze omstanders en vraagt hen zich te melden op het politiebureau; Het ging om een vrouw met een kind, een man op een fiets en nog een man.
Signalement
De verdachte is een donkergekleurde man met een slank postuur. Hij is ongeveer 1,85 meter lang en droeg een joggingbroek en een trui met een capuchon.
Getuigenoproep
De politie vraagt getuigen, of mensen die anderszins informatie hebben over de aanranding, zich te melden bij de recherche van Feijenoord-Ridderster op 0900-8844 of via M. Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.