Ingezonden persbericht


Kasteel Limbricht februari

Kasteel Limbricht organiseert nu voor het derde jaar een compleet jaarprogramma. Vol trots kunnen wij dan ook zeggen: KASTEEL LIMBRICHT LEEFT!

Na weer een spetterende bruidsbeurs afgelopen zondag (18 januari) met bijna 600 bezoekers en 49 standhouders, gaan wij uiteraard verder met weer een fantastische februari maand.

Deze staat natuurlijk in het teken van Carnaval en Valentijn. Voor beide thema's hebben wij een speciaal programma. Valentijn is zelfs dit jaar nog meer uitgebreid, waarbij wij een mooi samenwerkingsverband zijn aangegaan met Hotel Born om het zo nog romantischer te maken voor de verliefde stelletjes.

Wat bieden wij in februari:
5 & 12-2: Carnavalsschmink Fantasy I
10-2: After Work Party
13, 14 & 15-2: Valentijn

Carnavalsschmink Fantasy - 5 & 12 februari 2009

Goed voorbereid Carnaval vieren. Dat begint al bij de juiste kleding en schmink.

Na één avond heeft u al de basis geleerd over fantasy schmink. (Uiteraard zult u het thuis verder moeten oefenen om het helemaal onder de knie te krijgen, maar de basis is gelegd).

Schminkend met Wolfe en Cryolan schmink op waterbasis kunt u allerlei variaties maken van prinsessenmasker tot mysterieuze dame, van waarzegster tot tovenaar. Heeft u iets speciaals voor de carnaval qua kleding en u wilt wat tips, ook dat is mogelijk. Neem uw pak of de foto mee en we zullen op het einde kijken wat voor creatieve mogelijkheden erbij bestaan.

Eerst zal Marjolein uitleg geven en een voorbeeld schminken. Daarna gaat u zelf aan de slag om eerste de technieken op de arm uit te proberen. Als laatste gaat u in groepjes van twee aan de slag om beurtelings elkaar een fantasy gezicht te schminken.

Een leerzame maar ook vooral gezellige avond!

Voor de prijs kunt u het niet laten, want voor E 13,50 p.p. inclusief koffie en een stukje heerlijke vlaai heeft u dan ook 2u30 plezier.

After Work Party - 10 februari 2009
Voor de vijfde maal dit jaar zal Kasteel Limbricht een nieuw item organiseren, namelijk: After Work Party.

Iedere 2e dinsdag van de maand (behalve april) kunnen alle directieleden, managers en medewerkers van bedrijven en zelfstandigen bij ons in een relaxte sfeer wat napraten, nieuwe contacten opdoen en netwerken.

De avond begint om 18.00 uur. Tussen 18.30-20.30 uur staat er een pastabuffet waar u wat lekkers van kan nemen. Vanaf 20.30 uur gaat de muziek wat harder en we eindigen de avond om 0.00 uur.

Entree:
Normaal kunt u voor E 10,00 p.p. deelnemen aan deze gezellige AFTER WORK PARTY met een hapje te eten en loungemuziek. Consumpties zijn te verkrijgen met een bonnensysteem.

Zakelijk:
Partners & onze zakelijke contacten kunnen vooraf en op factuur bonnen en toegangskaarten bestellen.

Bijzonderheden:

* U dient zich vooraf aan te melden via www.kasteellimbricht.eu
* De dresscode is business casual

* Leeftijd deelname: vanaf 21 jaar

Valentijn - 13, 14 en 15 februari 2009

In het weekend 13, 14 en 15 februari hebben wij voor u verschillende Valentijnprogramma's. In samenwerking met Hotel Born kunt u er een compleet romantisch weekend van maken, maar ook met zijn tweetjes heerlijk sfeervol dineren behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Wij hebben het even voor u op een rijtje gezet:

1. Romantisch dineren à la carte of met een speciaal menu
2. Love weekend met 1 of 2 nachten

Romantisch dineren
Op Valentijnsdag hebben we twee menu's voor u, namelijk: Menu Lemborgh en Menu Entgen. Menu "Entgen" zal plaatsvinden in ons romantische à la Carte restaurant waarbij op 14 februari u de kaarten kunt laten leggen door onze hofwaarzegster (menu "Entgen"). Zij wordt in deze tijd geïnspireerd door liefde en romantiek en kan u inzicht geven in uw eigen liefdesleven. Menu "Lemborgh" zal plaats vinden in één van de andere mooie zalen van het kasteel. Wilt u beide menu's ontvangen, dan kunt u bellen naar 046-451 44 44 en wij zullen het u toesturen of kijk op www.kasteellimbricht.eu

LOVE WEEKEND


1-daags Love en relax arrangement à E 72,50 p.p. (mogelijk op 13, 14 en 15 februari)
1 dag toegang tot Thermen Born (www.thermenborn.nl) 5-Gangen Diner 'Entgen' in ons romantische restaurant met waarzegster op zaterdag 14 februari in Kasteel Limbricht


2-Daags Valentijnsarrangement à E 145,00 per persoon (aankomst op 13/02 of 14/02)
1 Overnachting inclusief ontbijt (www.hotel-born.nl) Badjas, handdoeken (exclusief badslippers)
Presentje op de kamer

1 dag toegang tot Thermen Born (www.thermenborn.nl)
5-Gangen Diner 'Entgen' in ons romantische restaurant met waarzegster op zaterdag 14 februari in Kasteel Limbricht Taxivervoer van hotel naar kasteel en terug


3-Daags Valentijnsarrangement à E 185,00 per persoon (aankomst op 13/02):
2 Overnachtingen inclusief ontbijt (www.hotel-born.nl) Badjas, handdoeken (exclusief badslippers)
Presentje op de kamer

1 dag toegang tot Thermen Born (www.thermenborn.nl) 5-Gangen Diner 'Entgen' in ons romantische restaurant met waarzegster op zaterdag 14 februari in Kasteel Limbricht Taxivervoer van hotel naar kasteel en terug

Kasteel Limbricht
Marjolein Dammann
046-451 44 44

Met vriendelijke groeten,
Kasteel Limbricht
Allee 1, 6141 AV Limbricht
www.kasteellimbricht.eu


---- --