Eerste partner van InstallFree in Nederland


Conclusion Future Infrastructure Technologies eerste partner van InstallFree

UTRECHT, 20090309 -- Donderdag 5 februari 2009 zijn InstallFree en Conclusion Future Infrastructure Technologies een partnerschap aangegaan. Hiermee is Conclusion Future Infrastructure Technologies de eerste solution partner van InstallFree in Nederland. De doelstelling van dit partnerschap is het neerzetten van de optimale werkplek. ICT omgevingen en alle (maatwerk) applicaties worden steeds complexer en kunnen zorgen voor verstoringen. De unieke technologie van InstallFree draagt bij aan de oplossing dat medewerkers storingsvrij gebruik kunnen maken van ICT middelen.

Door het toepassen van Applicatie Virtualisatie, wordt voorkomen dat applicaties met elkaar conflicteren. Tevens zorgt het toepassen van Applicatie Virtualisatie voor interactie met andere gekoppelde applicaties en bestanden. Dit terwijl de gebruikerservaring. op zijn minst gelijk blijft. Er zijn geen nieuwe handelingen benodigd.

Over Conclusion Future Infrastructure Technologies
Conclusion Future Infrastructure Technologies is een jonge en dynamische ICT diensverlener gevestigd in Utrecht die haar klanten helpt met het beheren van Microsoft Infrastructuren. Naast het detacheren van Microsoft specialisten is Conclusion Future Infrastructure Technologies verantwoordelijk voor het beheer van 12.000 ICT werkplekken wereldwijd. www.conclusion.nl/cfit

Conclusion Future Infrastructure Technologies maakt onderdeel uit van Conclusion. Conclusion is de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland op het gebied van Human Capital, Communication, Organisation en Technology.

Over InstallFree
InstallFree voorziet in Applicatie Virtualisatie software gebruikt door ondernemingen voor het verlagen van kosten en de complexiteit voor verspreiding en het managen van applicaties. Dit terwijl tegelijkertijd de mogelijkheid tot verplaatsing en de onderlinge samenhang van de applicaties wordt verbeterd. InstallFree biedt unieke features ten opzichte van concurrerende producten. InstallFree is de enige organisatie die een aanpak biedt zonder dat men enige aanpassing hoeft te doen aan de infrastructuur.





Ingezonden persbericht