KNWV

Nieuwsbericht Watersportverbond

5-2-2009

Morgen gaat de 19de editie van Boot holland van start!

Boot Holland luidt traditiegetrouw het nieuwe vaarseizoen weer in door als eerste alle nieuwste snufjes ten toon te stellen. Boot holland vindt plaats in het WTC Expo te Leeuwaarden en is te bezoeken tot woensdag 11 februari. Watersportverbond is er ook op stand 4033 in de frankenhal. het Watersportverbond is aanwezig om leden en niet- leden te informeren over de activiteiten van het Watersportverbond.

Op de stand is veel informatie te verkrijgen over wat het
Watersportverbond doet voor haar leden op landelijk gebied, maar ook op regionaal gebied, informatie over startlicenties, meetbrieven, opleidingen en cursussen en de producten van het Watersportverbond, zoals b.v. toertochten.

Het nieuwe boekje Regels voor Wedstrijdzeilen 2009-2012 is uit en natuurlijk verkrijgbaar op onze stand voor een speciale beursprijs. Leden 10,- en niet leden 14,50-. Naast het officiële reglementenboekje is er de regelwijzer, een poster waarop alle regels staan uitgelegd, voor maar 5,-

Het Watersportverbond organiseert ook dit jaar weer de gezamenlijke stand van de klassenorganisaties. Hier vindt u een goed overzicht van de open eenheidsklassen waarin in het District Noord wordt
ge(wedstrijd)zeild. U kunt de klassenorganisaties vinden op het Batavierenbalkon in de Friezenhal.

Boot Holland is een beurs voor iedereen. Zowel voor beginnende als gevorderde watersporters, jong en oud, voor een ieder is er wel aanleiding om een bezoek te brengen aan Boot Holland.
Op Boot Holland kunnen bezoekers weer naar hartenlust rondlopen tussen het ruime aanbod. Staalbouw blijft een belangrijke speler op Boot Holland. Ieder jaar laat het aanbod in dit segment een stijgende lijn zien waarmee de beurs zich meer en meer als de motorbotenbeurs van de Benelux neerzet. Overigens betekent dit niet dat er geen sloepen, zeilboten, en overige schepen op Boot Holland te zien zullen zijn. Ook dit aanbod is, evenals voorgaande jaren, in Leeuwarden ruim aanwezig. Datzelfde geldt voor de vele toeleveranciers van motoren en andere accessoires.

Openingstijden:

- Vrijdag 6 februari 13.00 - 22.00 uur

- Zaterdag 7 februari 10.00 - 18.00 uur

- Zondag 8 februari 10.00 - 18.00 uur

- Maandag 9 februari 13.00 - 22.00 uur

- Dinsdag 10 februari 13.00 - 22.00 uur

- Woensdag 11 februari 10.00 - 18.00 uur

Prijzen:
Volwassenen: 13,50
Kinderen 6 t/m 11 jaar: 6,-
Kinderen tot 6 jaar: GRATIS

We zien u graag op Boot Holland!