Gemeente Hulst


Persbericht - 06.02.2009

Werkzaamheden Terhole

Begin januari 2009 werd gestart met de herinrichting van de Hulsterweg te Terhole.
Als eerste ging het gedeelte tussen de Notendijk en de noordelijke rotonde (zijde Kloosterzande) op de schop. Door de vrieskou heeft het werk wat vertraging opgelopen.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan fase 1. Het streven is om die fase omstreeks 13 februari 2009 af te ronden; dit met uitzondering van de asfaltlaag. De asfaltlaag wordt over de gehele breedte van de Hulsterweg aan het einde van de werkzaamheden aangebracht.

Vervolgens wordt het kruispunt Hulsterweg / Notendijk aangepakt. Deze werken beginnen op 16 februari 2009 en nemen een week in beslag. Tijdens de werkzaamheden is het kruispunt gesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Na de carnavalsperiode wordt fase 2 gestart. Dat is het gedeelte tussen de Notendijk en de zuidelijke rotonde (zijde Hulst). Men werkt hier vanaf de rotonde richting het dorp toe. Tijdens deze periode is het gedeelte van de Hulsterweg gelegen tussen de Notendijk en de zuidelijke rotonde afgesloten voor alle verkeer, met uitzondering van het fietsverkeer.

Naar verwachting worden de werkzaamheden eind mei / begin juni 2009 afgerond.

---

Gemeente Hulst stafafdeling - Communicatie
Annelies Kempe
Tel : 0114-389137
Fax : 0114-314627
Email: communicatie@gemeentehulst.nl