Nederlandse Politiebond


LAATSTE NIEUWS POLITIE SPAARPLAN

Zoals bekend heeft de NPB het afgelopen jaar Kuiper Verzekeringen en Nationale Nederlanden aansprakelijk gesteld voor de tegenvallende opbrengsten van het Politie Spaarplan, het Politie Lijfrenteplan en het Banksparen en compensatie gevorderd.

Begin januari 2009 heeft de NPB aan alle NPB-leden die zich als gedupeerde hadden aangemeld een e-mail gestuurd met daarin nieuws over de laatste ontwikkelingen.

Had u zich als gedupeerde aangemeld maar heeft u deze e-mail niet ontvangen? Stuurt u dan aub uiterlijk donderdag 12 februari voor 15.00 uur een e-mail naar NPB-belangenbehartiger Kim Kromhout via kkromhout@politiebond.nl.

Deze oproep geldt tevens voor degenen die onze e-mail wel ontvangen hebben maar er tot op heden nog niet op hebben gereageerd.

Ook NPB-leden die zich nog niet eerder bij de bond hadden aangemeld als gedupeerde deelnemer aan het Politie Spaarplan, het Politie Lijfrenteplan en/of het Banksparen, kunnen dat via het bovengenoemde e-mailadres alsnog doen tot en met donderdag 12 februari voor 15.00 uur. Daarna worden aanmeldingen niet meer in behandeling genomen.

Gepubliceerd op 06 februari 2009 door Dick Harte.

Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan, mits met bronvermelding: Nederlandse Politiebond - www.politiebond.nl ©2009.