Ingezonden persbericht


Persbericht

Diemen, 6 februari 2009

Generali en Hanze sluiten volmachtovereenkomst verzuim

Pensioen- en inkomensverzekeraar Generali heeft vandaag opnieuw een verzuimvolmacht afgegeven. Vandaag ondertekende Hanze Assuradeuren, het volmachtbedrijf van Anker Verzekert in Groningen, op het hoofdkantoor van de verzekeraar in Diemen een volmachtovereenkomst verzuim. Voor Hanze Assuradeuren is Generali hiermee de derde verzekeraar waarmee zij een volmachtovereenkomst voor verzuim afsluit.

Specialist in pensioen en inkomen
Hanze Assuradeuren vervult een belangrijke functie tussen het intermediair en verzekeraars. Net als Generali streeft Hanze ernaar de wensen en behoeften van klanten te vertalen in onderscheidende producten. Daarnaast vinden beide partijen het belangrijk om het serviceniveau richting verzekerden te verhogen. Met deze nieuwe samenwerking verstevigt Generali haar positie als de specialist op het gebied van pensioen- en inkomensverzekeringen. Ook binnen volmachten wil Generali deze positionering gestalte geven.

Over Hanze Assuradeuren
Hanze Assuradeuren is het volmachtbedrijf van Anker Verzekert in Groningen. Het bedrijf is begin 2008 opgericht en wordt op dit moment uitgebouwd tot een volwaardige AssurantieServiceProvider. Kleinere intermediairs en financiële dienstverleners die vooral in een nichemarkt werkzaam zijn, willen zij zo bedienen met onderscheidende en op maat gemaakt verzekeringsproducten. Anker Verzekert bestaat uit verzekeraar Anker Verzekeringen N.V., volmachtbedrijf Hanze Assuradeuren B.V. en intermediair Anker Verzekeringen B.V. Bij Anker Verzekert werken ongeveer 50 medewerkers. Meer informatie kunt u vinden op www.anker.nl en www.ankerdirect.nl.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali kunt u op www.generali.nl vinden.

Bijlage:
Foto met onderschrift
"Ondertekening volmachtovereenkomst Generali en Hanze Assuradeuren. Met van links naar rechts zittend: Jan van Leer, directeur Schade van Generali en Roelof Bisschop, directeur van Anker Verzekert. En van links naar rechts staand: Frank van Buuren, Paul Kuiper en Ronald Allijn van Generali."

Onderstaande informatie is niet bestemd voor publicatie:

Perscontact:
drs. Jaap Oudijk MM RM, Directeur Marketing & Sales Telefoon direct: (020) 660 17 30 / (06) 14 36 06 55 E-mail: jaapoudijk@generali.nl

---- --